• 瀏覽: 64,904
  • 回覆: 460
  • 追帖: 2
+23
屌又係毒果,究竟係武漢人斥造假定係毒果造假妖言惑眾

其實比到你準確數字又如何呢?根本就唔夠時間和人手醫治,佢話每日死一萬人又點呢?你會開心D?大陸人都已經封城啦,你去做國家主席啊,睇吓你有咩解決方法

妖,搵個蘋果妓者寫作文就當真啦,話採訪咩湖北人就係事實啦!

引用:
原帖由 33Chris 於 2020-2-13 08:12 AM 發表
同意做假,明明已經成個武漢啲人已死清光,遍地屍體冇人理,點會仲搵到武漢人做訪問?肯定做假。
咪就係咯,其實武漢的人死曬架啦,仲搵到人,應該係鬼

毒果新聞, 睇嚟把撚

毒果作文,影響你一生

引用:
原帖由 jfavejfave 於 2020-2-13 05:59 AM 發表
【武漢肺炎●專訪】確診數字下跌?武漢人斥造假 日增逾百個案:狂投訴先排到入院

有片:
https://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20200213&s=10793096&a=60590742

湖北武漢市市委書記馬國強聲稱,截至2月9日,武漢調查3,371個社區,共421萬戶、1,059萬人,戶數調查率達98.6%,而人數調查達99%,確診數字則拾級而 ...
大陸個個都喺屋企隔離,曱甴走來走去想傳染俾啲人?

確診數字邊度有下跌?

引用:
原帖由 Friend769 於 2020-2-14 07:59 PM 發表

明明未有疫苗,仲有數千人[治好出院]?!
越南嗰邊有個剩食退燒藥,做運動曬太陽好翻啦!根本呢個病因無藥可救,純睇個人身體抗病能力,醫生能做就係控制好病人飲食衞生,提供消炎退燒藥物協助病人康復,有長期病患就控制好病情打仗,所以有人康復有乜咁奇。

爛生果最會作文,當笑話睇,唔好認真!

引用:
原帖由 jfavejfave 於 2020-2-13 05:59 AM 發表
【武漢肺炎●專訪】確診數字下跌?武漢人斥造假 日增逾百個案:狂投訴先排到入院

有片:
https://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20200213&s=10793096&a=60590742

就官方隱瞞疫情的憤慨,武漢人感受至深。永光(化名)接受《蘋果》訪問表示, ...
連武漢都沒去,<蘋果>點做訪問,
垃圾報紙,做假新聞,還要收費,真是白痴才會買

引用:
原帖由 silanai 於 2020-2-13 07:07 AM 發表
其實一直都係假丶以前假少D丶現在假多D
毒果無樣係真.

但一樣咁多人信.

引用:
原帖由 dimsum 於 2020-2-15 11:30 AM 發表

連武漢都沒去,<蘋果>點做訪問,
垃圾報紙,做假新聞,還要收費,真是白痴才會買
毒果D所謂記者, 連屋企門都無出過, 真係樓下有人死都未必知, 又點會知武漢有無人死,
唔通佢地有"天眼通"?

引用:
原帖由 Vman7 於 2020-2-13 08:02 AM 發表
將公報數字放大10倍,應該會比較接近事實,分分鐘20倍都唔奇。
同毅進制一樣

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]