• 瀏覽: 64,809
  • 回覆: 13
  • 追帖: 2
+23
又爛果聯絡夏夢,妖:唔睇落去已為有當事人身在其中

越假越當迫真,戰地爛果記者:可唔可以隔岸觀火,寫成流彈炸毀爛果重部大樓

引用:
原帖由 墮皮香蕉人 於 2020-2-13 09:26 AM 發表
香討成日叫人唔好睇蘋果,
但蘋果轉貼反而最多留言
咁搞笑創作點解唔睇,人有知情權架

引用:
原帖由 o_0 於 2020-2-13 10:05 AM 發表
老實正常人都信中央多過毒果做法輪功。
你唔係信(每人心中有一個法輪)咁硬膠呀麻。練咗神功有病唔洗睇醫生喎,中咗肺炎有乜好怕。🤣
越南有學完帶菌走先

引用:
原帖由 RITZC 於 2020-2-13 10:26 AM 發表

我好好奇蘋果同大陸互相厭惡大家,但點解蘋果有甘多內地新聞既source,甘多獨家新聞,仲講到甘仔細,親歷其境甘。如果中央系內地有心封殺蘋果,根據蘋果講到中央甘衰,邊個敢賣新聞比蘋果???
諗爆頭都吾明。。。除非全部都系獨創出來。。 ...
收到消息咪第一時間寫作,爛果創作員:呢隻係馬,市民爛果就爛果仆街玩夠未

引用:
原帖由 12ggj 於 2020-2-13 12:47 PM 發表

假L得過你呢種吃裡扒外嘅漢奸!
佢真係扒到香港國富空虛,打,燒,堵幾個月政府賠幾多

引用:
原帖由 silanai 於 2020-2-13 12:45 PM 發表
奇怪了丶這邊小粉紅十分落力丶那邊居然一個都冇 🤔🙈
呢邊創作多源化,故仔好睇過龍虎豹,立體咁滯

引用:
原帖由 silanai 於 2020-2-13 01:26 PM 發表

守呢邊比較重要?因為人比較多? 🥳🙈
唔係

引用:
原帖由 123people 於 2020-2-13 01:25 PM 發表
毒果是世界公認最了解內地事務的傳媒,大家趕快去相信吧!

小住睇無錯,間唔中睇係咁吊,長期睇夠啦大腦需要休息,媽差到口抽筋

引用:
原帖由 123people 於 2020-2-13 02:00 PM 發表

香港人思考能力,同毒果作文一樣水平!

毒果玩到班香港愚民扑哂街,仲沾沾自喜呀

oh爛蘋果既呢

引用:
原帖由 後天粉紅的世界 於 2020-2-13 02:18 PM 發表
信大陸一成都腦震盪
信爛果死十成

引用:
原帖由 doggie1668 於 2020-2-14 03:44 PM 發表

佢都無錢請記者,佢只係喺 office 老作
即係咁講,年年負資產,唔掙黑金點營運呃傻仔衝

引用:
原帖由 真命天子 於 2020-2-15 01:41 AM 發表

所以話信佢先傻....
每日街邊毒果報紙,大標題立眼就知,中傷,娛論網文,嘩眾取寵,五顏六色爭吸眼球,每個報檔當眼位,真係比你都唔睇,就知乜事

所謂知識人仕局限文字空間,事實真相單看文字含義空範,跳岀局限看大千世界先至係真智者,人作乜你睇乜,變成理解障礙,個腦跌左去邊?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]