• 瀏覽: 30,979
  • 回覆: 321
  • 追帖: 3
困獸鬥 , 交換病毒 ?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 前後抽插 於 2020-2-13 11:01 AM 發表

一入到去咪先真正了解到入院死得仲快
隔離病房, 有親人吹入去見到冇人照顧都低能啦
隔離可以探, 咁隔咩春姐on 79

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-2-13 11:05 AM 發表

隔離病房, 有親人吹入去見到冇人照顧都低能啦
隔離可以探, 咁隔咩春姐on 79
所以話五毛入職前要切腦係真既 病人自己唔識上微博?

引用:
原帖由 前後抽插 於 2020-2-13 11:07 AM 發表

所以話五毛入職前要切腦係真既 病人自己唔識上微博?
上左微博講, 重咁多人排.........咁咪笑話lor
吹能到冇人+冇藥, 等死又排呀

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-2-13 11:08 AM 發表

上左微博講, 重咁多人排.........咁咪笑話lor
吹能到等死又排呀
大陸人就係咁

引用:
原帖由 前後抽插 於 2020-2-13 11:09 AM 發表

大陸人就係咁
黑記吹大左啦
又要作冇人+冇藥, 等死, 但又好多人排

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-2-13 08:03 AM 發表

醫院那邊沒有醫護人員,沒有水喝,然後那個沒有藥吃,沒有針打,然後身上不舒服,想找醫生都找不到。......"

好似企9左幾日觀察咁
香港d公立, 每日探病都係得2粒鐘到香港果班隔離緊既, 係探得病架??? ...
咁世界上有電話架嘛
病人有權玩電話架下

阿仙奴忠實球迷
希望阿記係阿聯球場捧上聯賽錦標
引用:
原帖由 mansek 於 2020-2-13 01:39 AM 發表

武漢醫院條件惡劣 家屬斥入院後情況更差

"醫院那邊沒有醫護人員,沒有水喝,然後那個沒有藥吃,沒有針打,然後身上不舒服,想找醫生都找不到。......"

其實而家武漢究竟咩情况 ? 唔會又係假新聞 ?

新聞來源連結:http://cablenews.i-cable.com/ci/videopage/news/17677 ...
香港咪一樣,當醫院護士忙到九彩,你又要飲水又呢又路,邊閪個理你。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 十九八 於 2020-2-13 11:11 AM 發表

咁世界上有電話架嘛
病人有權玩電話架下
咪話吹到又冇藥又冇人等死........但大把人排隊入院 (有線都有報,等入院好多人)
間醫院咩都冇, 就係有電+有網絡
黑記去能錯網吧啦

回覆 引用 TOP

你去指導, 你來解決吧!

回覆 引用 TOP

就算係香港, 如果咁爆疫症... 
醫院條件應該唔會好得幾多... 
所以先要急起新醫院... 
唔通大家以為十日內全力建醫院係為左 SHOW QUALI咩 ... 

永遠不要和白痴爭辯,因為他會把你的智商拉到和他同一水平,然後用豐富的經驗打敗你。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mansek 於 2020-2-13 01:39 AM 發表

武漢醫院條件惡劣 家屬斥入院後情況更差

"醫院那邊沒有醫護人員,沒有水喝,然後那個沒有藥吃,沒有針打,然後身上不舒服,想找醫生都找不到。......"

其實而家武漢究竟咩情况 ? 唔會又係假新聞 ?

新聞來源連結:http://cablenews.i-cable.com/ci/videopage/news/17677 ...
武漢-被感染的急診科護士治療日記
https://youtu.be/ZWn-K2sBo-8

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-2-13 08:51 AM 發表

醫護罷工逼政府封關才是緊張香港人死活
否則到爆疫莫講話罷工,放工都冇得諗
你係咪香港人?
見死不救,用病人生命勒索政府,這樣是緊張香港人死活,果然見解毒特

沙中蚌常怨路茫茫,常怨處身灰暗地方,
而四周好陽光,它閉起眼來看,常合上難怪不見光。
肯定是反中國勢力抹黑我們中國🧐

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 莫二毛 於 2020-2-13 11:16 AM 發表

武漢-被感染的急診科護士治療日記
https://youtu.be/ZWn-K2sBo-8
做show先會著套保護身出黎訪問.............真係隔離病房做野, 套野好多細菌架

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]