• 瀏覽: 43,492
  • 回覆: 342
  • 追帖: 1
+16
引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-2-13 11:35 AM 發表

香港出院果單, 擺明係身體好(25碎), 免疫系統打贏肺炎(or黑醫斷錯症唔係武肺)啦
係黑醫醫好既, 重唔開記招大吹特吹抗炎成就咩
所以我覺得好怪,其實係咪2隻毒黎架,咁好返個25歲係咪有抗體??

引用:
原帖由 虎影俠 於 2020-2-13 11:39 AM 發表

所以我覺得好怪,其實係咪2隻毒黎架,咁好返個25歲係咪有抗體??
黑醫冇交代啦.......又唔係醫好既
剩係話冇長期病, 冇食會骨枯(沙士)果d藥...........10日就出院, 1星期後再覆診

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-2-13 08:51 AM 發表

醫護罷工逼政府封關才是緊張香港人死活
否則到爆疫莫講話罷工,放工都冇得諗
你係咪香港人?
如果佢地一開始話封關是所有人不准出入,那是為香港人,但佢地只係話唔准大陸人出入,香港人可以自由出入,我就唔覺佢地為香港人,香港人唔會感染既,去完大陸返香港都一定唔會染到。根本為政治目的要求封關,妄顧病人的安危。

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-2-13 11:38 AM 發表

大把天災後都係用體育館呢d改.........
永遠叫不醒一個裝睡既人
不再回了 你叻叻

引用:
原帖由 Homoerectus 於 2020-2-13 10:54 AM 發表

大陸數據連五毛都唔信
照情形睇共產黨深信瘟疫會自己消失
總之將病患隔離就好快會冇事
而家除咗等陣可以做得乜?
好彩嘅就好似沙士咁慢慢無事
唔好彩嘅就繼續死人,最後跪求香港人
甚至美國佬救國 ...
跪求香港人?香港人可以幫啲乜?

引用:
原帖由 ryu_ryu 於 2020-2-13 01:53 AM 發表
咁多病人,點睇得哂
即係入入又死,唔入又死.進退兩難.

引用:
原帖由 墮皮香蕉人 於 2020-2-13 01:41 AM 發表
武漢根本無肺炎, 係港媒老作
無錯!全部係黃人搞鬼!

引用:
原帖由 mansek 於 2020-2-13 01:39 AM 發表
武漢醫院條件惡劣 家屬斥入院後情況更差

"醫院那邊沒有醫護人員,沒有水喝,然後那個沒有藥吃,沒有針打,然後身上不舒服,想找醫生都找不到。......"

其實而家武漢究竟咩情況 ? 唔會又係假新聞 ?

新聞來源連結:
http://cablenews.i-cable.com/ci/videopage/news/17677 ...
有時間搵韓國套流感睇一下就知道答案!

引用:
原帖由 水底自信的蛋 於 2020-2-13 11:49 AM 發表

永遠叫不醒一個裝睡既人
不再回了 你叻叻
25碎10日出院........問下黑醫點醫先啦
隔離觀察就14日.......

14日都唔知係咪斷9估

災區醫院喎💊️想靚,正就出院去大酒店啦🐷🥂🎉

引用:
原帖由 ryu_ryu 於 2020-2-13 01:53 AM 發表
咁多病人,點睇得哂
唔入唔得!你哋死唔緊要,仲緊要唔好再傳開去,打擊經濟,中國經濟第一最緊要!

引用:
原帖由 墮皮香蕉人 於 2020-2-13 01:41 AM 發表
武漢根本無肺炎, 係港媒老作
香港都冇曱甴,又係傳媒老作

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-2-13 07:43 AM 發表
建議「平果妓者」快 L 啲上去 fact check,大家好想知道突然咁多病人,點解唔可以突然咁多醫生、護士、藥品、醫院配合到。

...
大埔區議員/🐒
非去不🉑啊/

感謝黨!

引用:
原帖由 atkatk002 於 2020-2-13 01:59 AM 發表
如果武漢的醫護人員想逃避責任,可以學某啲黑醫見死不救搞罷工!
當年沙士,台灣有醫護人員逃離醫院,本軍師覺得很可笑,也很可恥。
今次,疫症期間,不顧市民生死搞罷工,由此可見,黃黑暴畜已經沒有道德底線。 ...
武漢人打醫護又吐口水去醫護度 好少事 無殺人就得

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]