• 瀏覽: 43,482
  • 回覆: 342
  • 追帖: 1
+16
引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-2-13 07:43 AM 發表
建議「平果妓者」快 L 啲上去 fact check,大家好想知道突然咁多病人,點解唔可以突然咁多醫生、護士、藥品、醫院配合到。

...
一對一性感護士

隔離病房有得去探病, 咁點叫隔離

隔離左家人又知果下又真係勁

蘋果是否有記者去了疫區做訪問?????????

我絕對唔相信妓者或家屬會入病房。

大陸醫療根本差,如果你話最好個d當然係好,但普通個d係差

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-2-13 08:01 AM 發表
入院後重差, 但好多人排隊入

講呢句野都有能問題啦
排隊果班未入過點知啊

引用:
原帖由 前後抽插 於 2020-2-13 10:14 AM 發表

排隊果班未入過點知啊
既然咁9多人話差.......外面waiting list 既點解會唔知???
爆晒有4,000病人=4,000個家庭, 除時過萬親戚la.....傳唔到???

隔離病房都可以去探病

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-2-13 10:18 AM 發表

既然咁9多人話差.......外面waiting list 既點解會唔知???
爆晒有4,000病人=4,000個家庭, 除時過萬親戚la.....傳唔到???

隔離病房都可以去探病
而家藥房講到明無口罩賣,d人咪一樣排隊

引用:
原帖由 前後抽插 於 2020-2-13 10:20 AM 發表

而家藥房講到明無口罩賣,d人咪一樣排隊
邊9度話冇都照排先????
排得後冇, 就另一回事lor

曱甴最能9狗話有得賣, 但前1粒鐘先公布地點........呢d先害能死人

引用:
原帖由 atkatk002 於 2020-2-13 01:59 AM 發表
如果武漢的醫護人員想逃避責任,可以學某啲黑醫見死不救搞罷工!
當年沙士,台灣有醫護人員逃離醫院,本軍師覺得很可笑,也很可恥。
今次,疫症期間,不顧市民生死搞罷工,由此可見,黃黑暴畜已經沒有道德底線。 ...
寧願班黑醫護辭職呀
唔想抗疫,又要霸住個職位等佢地可以偷物資倒賣,又要玩嘢搞亂檔,仲想做英雄救世者
正人渣

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-2-13 07:43 發表
建議「平果妓者」快 L 啲上去 fact check,大家好想知道突然咁多病人,點解唔可以突然咁多醫生、護士、藥品、醫院配合到。

...
佢地習慣看圖作文,連關都過唔到仲點fact check

引用:
原帖由 mansek 於 2020-2-13 01:39 AM 發表
武漢醫院條件惡劣 家屬斥入院後情況更差

"醫院那邊沒有醫護人員,沒有水喝,然後那個沒有藥吃,沒有針打,然後身上不舒服,想找醫生都找不到。......"

其實而家武漢究竟咩情況 ? 唔會又係假新聞 ?

新聞來源連結:
http://cablenews.i-cable.com/ci/videopage/news/17677 ...
入唔入有無分別……?……

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-2-13 10:18 AM 發表

隔離病房都可以去探病
又或者你多d上微博 最緊要睇評論⋯睇下大陸人講乜⋯⋯

武漢加油...

引用:
原帖由 前後抽插 於 2020-2-13 10:48 AM 發表

又或者你多d上微博 最緊要睇評論⋯睇下大陸人講乜⋯⋯
原帖由 前後抽插 於 2020-2-13 10:14 AM 發表

排隊果班未入過點知啊

既然微博有講, 咁d人點解重要排隊等入院???
你講呢樣咪茅盾到爆lor

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]