• 瀏覽: 5,591
  • 回覆: 63
+4
做唔做嘢都係老千冇分別

引用:
原帖由 dhammika 於 2020-2-12 11:53 PM 發表

咁用發泡膠同用口罩應該一樣
原料係相同,生產工序有唔同而已。

垃圾人嘩眾取寵,攞左認證先啦,咁快賣出街?

引用:
原帖由 男E 於 2020-2-12 10:14 PM 發表
其實市面開始越來越多口罩, 口罩好快炒燶.
多?
間間無貨
有貨都是魚子醬價錢
貴幾倍

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2020-2-12 10:45 PM 發表

其實聚丙稀,大陸生產都已經88萬噸,只有兩萬噸做口罩,
事實上唔係稀有材料。

王維基果一條係二手生產線。
不織布不是得PP
有其他材料

引用:
原帖由 dhammika 於 2020-2-12 23:09 發表

【口罩供應】HKTVmall:口罩Filter已到貨 足夠製造逾100萬個口罩

王維基真係騙子之王!部機都未到就買到原材料!重要係中國貨?
喂!佢係咪係台灣順手炒埋過香港?
不過呢次佢騙個五億都算係咁上下啦!
被騙嘅條氣唔順重可以攞返幾碼不織布。話哂好過嗱返渣沙。
https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/25 ...
喺唔喺在無塵工場生產呀 ?

睇來有人唔知黃油雞今曰配股。

引用:
原帖由 男E 於 2020-2-12 11:14 PM 發表
其實市面開始越來越多口罩, 口罩好快炒燶.10835366
現在市面上大部份能買到的都是低防級數,只能防塵、防花粉、防飛沫,連流感病毒都防唔到,只係好過無得帶。但仍有小量天價N95及KF94。

引用:
原帖由 男E 於 2020-2-12 11:14 PM 發表
其實市面開始越來越多口罩, 口罩好快炒燶.
有根據,全港有超過百分50是港女,學過家政,自製口罩。小心不要炒口罩機

引用:
原帖由 說好的不離不棄 於 2020-2-12 23:59 發表
吹下水,明天股價又炒上
榮木桐

王維基都幾💩

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 dhammika 於 2020-2-12 23:39 發表

所以咪話人一黃腦就殘啦!當王生諗到時台灣已經搶住做啦!唔係王生部機使條毛排一個月後至可能有機咩?你識搶原材料,台灣政府唔識?所以肯定行賄至攞到唯一一批貨。
你王生諗到點搵人笨七都好。即係話最多就係做一百萬個比有份配股嘅傻西。
佢自己都肯定呢批貨之後就一定唔會再有貨。。。 ...
肯定行賄?唔好無證無據就將你國家啲習慣套用落人度,人地買機器就算只做一轉你都吹佢唔漲,好過啲坐係度咩都唔做民建聯。

股價已反映油雞檔野前景

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]