• 瀏覽: 18,847
  • 回覆: 122
  • 追帖: 1
+6
新冠肺炎疫情持續,市民日夜四出搜購口罩、消毒用品,不過市面消毒用品「一係無貨、一係天價」。近日被指唱歌擾民引起社會關注的屯門公園大媽「屯門三...

屯門三公主派酒精搓手液, 向街坊派發4000個口罩, 當區區議員有冇派過 ?

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/instant/articles/detail/1197926/即時-香港-維港會-屯園唱歌大媽-三公主-派酒精搓手液-1000瓶每人限領1瓶

娜娜唔派佢話多做運運保持身體健康就百毒不侵

派多一支俾Happy 伯啦,流口水特加多

引用:
原帖由 hetzer 於 2020-2-10 04:52 PM 發表

娜娜唔派
佢派奶罩

引用:
原帖由 refugee 於 2020-2-10 04:54 PM 發表
好靚女,寧願唔要支搓手液都好想搓下佢啊!
搓 their breast😍

happy 伯小心D,要留系屋企,減少去屯門公園!!

阿伯派精液

伯伯興奮起來鳥

中間個件幾正😍😍😍

引用:
原帖由 brvgii 於 2020-2-10 04:45 PM 發表
新冠肺炎疫情持續,市民日夜四出搜購口罩、消毒用品,不過市面消毒用品「一係無貨、一係天價」。近日被指唱歌擾民引起社會關注的屯門公園大媽「屯門三...

屯門三公主派酒精搓手液, 向街坊派發4000個口罩, 當區區議員有 ...
益街坊唔好益啲跨區外來黃色物種啊.

點都好過鳩叫個班曱甴

引用:
原帖由 brvgii 於 2020-2-10 04:45 PM 發表
屯門三公主派酒精搓手液, 向街坊派發4000個口罩, 當區區議員有冇派過 ? ...
港人太無知,
議員就算有貨,
都要留下保護自己有用之軀,
為港獨暴亂添一分力

整番首飲歌,「擁抱你離去」,一路唱一路派,阿伯想唔死都幾難

主題標籤 #口罩
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]