• 瀏覽: 2,634
  • 回覆: 87
+4
中國加油。

引用:
原帖由 禽秀懵炳瘤銳紹 於 2020-2-9 06:54 PM 發表
中美軍事角力愈演愈烈之際,解放軍空軍開始注重對地及對海攻擊。內媒周日(9日)報道,從殲11戰機改良而成的殲16戰機掛載鷹...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20200209/photo/bkn-20200209181530262-0209_00952_001_01b.jpg?20200209181840

中國解放軍空軍殲-16型戰鬥轟炸機如虎添翼!:smil ...
設備可唔可以改造去生產多啲口罩?

人地未黎打大陸,大陸先畀肺炎整到發哂燒,點打?

樓主個名好正!

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2020-2-9 06:58 PM 發表

人地美國感冒死左成萬人。

中國人民要隨時準備第二次長佂,全面反攻狗國本土滅絕所有美狗收復北美搗破美狗所有生物武器攻擊!利用新大陸廣闊土地同資源阻擋疫症振興中華,中華民族必定可以轉危為機變得更加強大!

飛過對岸先算啦

引用:
原帖由 oyear 於 2020-2-10 06:51 AM 發表

人地美國感冒死左成萬人。
但人地都唔使封城,現在復工無期,物資短缺同支爆冇分別

引用:
原帖由 ron11 於 2020-2-9 19:00 發表
樓主個名好正!
agree

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2020-2-9 06:58 PM 發表

係呀,最好中國解除晒所有武器,方便西方再嚟一次八國聯軍搶掠中國資源殺中國人民,咁漢奸就最開心囉,呵?呀漢X你係咪咁話呀

引用:
原帖由 ulu888 於 2020-2-10 08:03 AM 發表

但人地都唔使封城,現在復工無期,物資短缺同支爆冇分別
人地不理人民死活,話之你死成萬人
又正如每年幾千人死於槍擊, 禁槍? 背後金主揾甘多錢,美國議員同政府都唔會做。

既然美國死甘多人唔理,中國封城了,美國敢黎味派人傳番d野比佢地軍隊咯。
空降病者口水,揾無人機係航母上投放沙士污垢彈,等佢地患晒肺炎。

引用:
原帖由 j.o.lai 於 2020-2-10 08:12 AM 發表

係呀,最好中國解除晒所有武器,方便西方再嚟一次八國聯軍搶掠中國資源殺中國人民,咁漢奸就最開心囉,呵?呀漢X你係咪咁話呀
拿!我相信而家最重要係口罩,
而家人地未打到黎,全部發晒燒,你想老解吊住枝鹽水幫你打仗?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]