• 瀏覽: 454,227
  • 回覆: 111
  • 追帖: 148
+627
引用:
原帖由 ricebuket 於 2020-2-14 03:55 PM 發表

網上幅圖流流地,有冇版友FC?

華潤也開始散買抽紙卷紙,抽紙4.5元最多買3抽,除開無賣貴到應該係想多點心可以買到,,但黃瓜點賣6.9一卷真係吸血哦

引用:
原帖由 一手濃 於 2020-2-14 05:15 PM 發表

老媽自製口罩
送比d公公婆婆
已經送左超過五十個出去
小小心思,小小正能量

雖然而家香港面對大困難
大家都要撐住呀
伯友好有心哦,真的老香港我為人人,人人為我,祝福伯友歡樂年年身體健康

引用:
原帖由 ing.baring 於 2020-2-14 06:16 PM 發表

智障口中的直昇機,是指信德用來往來香港澳門的那種......
去個飛機司牌係唔係假的,這樣遠的路程而且黎緊一星期又有冷空氣,去係唔係想好似拜仁架直升機一樣哦

引用:
原帖由 hkc9 於 2020-2-14 06:40 PM 發表

痴線,咁都有人會信?
依家香港最少200萬人信,我個D姨媽姑姐現在個個做左專家,睇得whatapp文宣多,只可以說句真話說一萬次都傳不開大話說一次就個個信,

引用:
原帖由 三級警司 於 2020-2-14 06:42 PM 發表

This?
師兄好似發現你照去哦,注意安全

引用:
原帖由 noeru0315 於 2020-2-14 09:07 PM 發表

反正港澳台呢三個親生仔,有兩個都係反骨又不肖嘅子孫
最無用最蠢個仔其實係最聽話最孝順的,一直都聽老豆話雖然唔叻都跟住老豆指的路走,其餘大哥二哥就似住小聰明大了覺得比老豆叻就出去了,識了些豬朋狗友後開始都好風光的但慢慢比班酒肉朋友教唆搞到老豆都唔認,仲要咩遺產都要但一點都唔付出,,個老豆現在還精神奕奕係時候教訓2個不悄子了

引用:
原帖由 moonkaru 於 2020-2-16 01:24 AM 發表

謝Ching鼓勵,我現有的事業是自己的選擇,雖平平淡淡,但其實足夠生活,已比不少人好了,我是對上天感恩的
今天吃午飯時係一x麵,隔離台有2個應該70後的在聊天。
A說我屋企有2盒口罩先比你一盒你屋企有老人家又有細路。
B說唔好意思約你見下面仲要攞口罩比我。
A說30幾年書友仔客咩氣我屋企得2公婆唔夠口罩叫老婆整啦。
B跟住說班人唔知想點口罩搶我明但米呀廁紙又搶連水都話搶唔知咩世界。
A說係中國人過年前就應該入左貨的,現在搶就係班人想制造恐慌,B說現在班人又話郵輪要接返黎武漢又話接返黎,但18區做個預防診所都唔得山卡la遠做個隔離營又唔得,內地人就齊心抗疫我地仲打黎打去,依家咩情況仲唔支持政府還樣樣都反
A說細聲D啦依家班人癲的
我係隔離食緊煲仔飯好想加2句的但又不好意思,2位仁兄思路清晰我懷疑是否貼內的師兄

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]