• 瀏覽: 454,454
  • 回覆: 129
  • 追帖: 148
+627
引用:
原帖由 hanE 於 2020-2-15 10:55 AM 發表

妳哋讀書時冇縫紉學咩?我小學三年級已經有,織咗一頂冷帽。
我讀書家政堂, 織手套係請槍我媽, 車衫係請槍我爸

引用:
原帖由 賭爸 於 2020-2-15 01:04 PM 發表

y  仲有買葵花瓜子都好抵  
天貓超市葵瓜子好少選擇依家, 睇怕要等一排補番啲貨先得...

引用:
原帖由 noeru0315 於 2020-2-15 03:38 PM 發表

咁我好少少,我識織簡單嘅衫同頸巾嗰啲
勁巾就簡單啫, 衫一、啲都唔簡單!
我以前家政堂煮嘢都次次係PARTNER主導, 我遞下嘢旁觀下嘅啫...

好多年之後先對煮嘢有啲興趣

引用:
原帖由 hkc9 於 2020-2-15 04:28 PM 發表

香港將來會發展到:
隨時假發話:咁輕微,都未重傷,未死得。點解要告人呢?對個犯精神傷害啊!

最後罰道歉了事。
(係個警察向個犯道歉)
慢慢『進化』到亂世, 到嗰陣就會呼籲用重典.....慢慢捱慢慢進化

引用:
原帖由 PhotoEE 於 2020-2-15 04:10 PM 發表

19歲青年被判襲警罪 法官問會否再犯 被告以肯定語氣回答:「會」
呢個係咪一開始曾經話智力有問題定係情緒病?個樣咁熟?

引用:
原帖由 ET0101 於 2020-2-15 05:02 PM 發表

65歲通過資產審查已可領$35xx
嗰個資產審查好苛刻下, 有樓就唔得好似.

引用:
原帖由 超級委屈的手背 於 2020-2-15 06:15 PM 發表

冇呀,我學校得木工堂,冇家政
我之前試過織左人生唯一一條頸巾俾老公都係歪歪斜斜
我以為男同學上木工, 女同學上家政添?

引用:
原帖由 6月飛雪 於 2020-2-15 05:45 PM 發表

黑衣人幾時先肯收手
係咪真係要香港變成死城
佢哋枉稱人, 係班垃圾, 有咩用, 除咗上街搞破壞有咩建設? 無話為香港, 佢哋自己都無前途, 諗唔出垃圾有咩前途, 堵路幫到抗疫??一世都將一事無成嘅垃圾!

引用:
原帖由 hanE 於 2020-2-15 08:37 PM 發表

咁妳都好過我女,出街俾錢人車!
, 我同學有架

引用:
原帖由 jandm 於 2020-2-15 08:52 PM 發表
暴動嘅理想大過音樂嘅夢想, 求仁得仁. 雖然唔知佢乜水

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]