• 瀏覽: 454,037
  • 回覆: 268
  • 追帖: 148
+627
引用:
原帖由 迷失一號 於 2020-2-14 09:20 PM 發表

哈哈!攞境定贈慶...俾我係裡面啲人,心諗你班友鳩叫完就去happy!黎潤我吖
擺明話俾班"手足"知你地繼續坐啦,我地響出面攬女......

引用:
原帖由 ing.baring 於 2020-2-14 11:00 PM 發表

已經不成氣候,只會on99繼續送頭,可以不理
無錯,和理死唔會理佢地...

引用:
原帖由 ina_macau 於 2020-2-15 05:07 AM 發表

睇下大叔會否開口中。換人既話就知係咪要武力伺候了😄
未必咁快...因為呆灣仲未爛透....

引用:
原帖由 kylohk 於 2020-2-15 07:04 AM 發表

橫掂啲台灣人唔會感激大陸俾著數佢地,咪繼續唔俾佢地,留番俾啲識得欣賞佢地嘅國家囉。但係要等幾耐先至爛透呢?
當呆灣民賤黨長期執政,經濟越來越差,到時民賤黨開始搞呆獨果陣就.....

"發起遊行的區議員宣布遊行完結。有議員稱天水圍有數十萬人,擔心有武漢肺炎患者到來求診,會危及區內居民。"

乜果班患者依家又唔當係"街坊"?
分分鐘係當日投票俾佢地個喎.....
個區議員走去送頭,又一件準備被DQ.....

引用:
原帖由 tomchan80030 於 2020-2-15 04:02 PM 發表
又有一堆傻仔走去送頭......

引用:
原帖由 賭爸 於 2020-2-15 03:58 PM 發表

班白痴宜家係香港仔攪嘈圈巴閉 鳩叫
嘈極得果幾十人...
話今日有幾十幻人上街既區佬,睇黎佢將真.曱甴當左係人咁計...

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2020-2-15 04:45 PM 發表

所以話就算有23條都根本無用
所以班友點解要奪立法權就係咁

引用:
原帖由 扯旗幫 於 2020-2-15 04:59 PM 發表

但可惜,如果班友乜都唔搞由得政府亂咁來,班友全面奪曬權都唔奇,但係人地最心煩時候搞搞震,輸埋都唔夠贏,此消彼長泛暴真係無腦
港澳系統換班已經唔俾佢地咁做
佢地點會停丫,一停佢地拍被清算...

引用:
原帖由 y98141 於 2020-2-15 05:54 PM 發表

果條友完全沒悔意,個官竟然只罰2000蚊....依件假髮人...
佢孭緊機場打人單野,仲响度扣押緊,相信到時佢會重判...

引用:
原帖由 kylohk 於 2020-2-15 08:45 PM 發表

唔出奇啦。佢喺外國嘅業務好似話蝕佐唔少錢。
英國脫歐之後,所有公共服務分分鐘平價收歸國有,到時佢.......

引用:
原帖由 keithyiuchipan 於 2020-2-15 08:21 PM 發表

現在不可能收手了, 阿爺要做的事一定做到底的, 傾可以, 打奉陪, 欺妄想. 黃瓜買黃失廣告時已經錯過了傾的機會, 想制造香港的疫情來攪亂香港, 以此而欺中國, 可以嗎? 中國只有做自己要做的, 絕不會因黃瓜幾條廁紙改變. ...
聞說大仔諗住上北京請罪,點知中央唔理佢......

引用:
原帖由 oldpopo 於 2020-2-15 09:39 PM 發表

咁唔可以告佢嗎
人地成隊律師團隊,個個都勁過同暴徒打官司果班,點同人鬥?

佢地班外判商事實上都預左收唔到尾數,所以"將貨就價"專登hea做,點解某集團既樓一向俾人話質料差就係咁解......

引用:
原帖由 alexlovesuki 於 2020-2-15 10:21 PM 發表
10844239又一漢奸反中有報應 10844240
禍不及家人,算啦....唔好理佢啦.....
否則,我地同班暴徒又有何分別??

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]