• 瀏覽: 454,230
  • 回覆: 96
  • 追帖: 148
+627
引用:
原帖由 keithyiuchipan 於 2020-2-15 19:10 發表

根本是黃瓜下的命令, 要攪到香港的疫症大爆發, 目的是令中國分心, 所以中央已有了安排,看最近京官的調動, 是要來港處理大災難的, 現在就是等什麼時候才出現大災難, 林鄭的政府是很配合黃瓜的, 現在是加速大災難的發生. ...
班曱甴痴左,為左攪亂香港乜都唔理。
一方面要政府接在外面的港人回來,
一方面又反對有診所,有隔離營。
咁,港人接回來後,放在那裡呢?有病去那裡就診呢?

看來,曱甴真係想攬炒。

引用:
原帖由 tomchan80030 於 2020-2-15 23:11 發表
咁不如話佢有生之年都控制唔到啦
咁誇?佢地怕無人信喎。

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2020-2-15 23:14 發表

我都覺
不過我只係因為睇咗大叔介紹套慶餘年中文好咗
我覺得粗口好左🤣
見到曱甴暴行,火都來,就講粗口🤭

引用:
原帖由 dustin 於 2020-2-16 06:47 發表

唔係黑心,亦無興趣知呢單交通意外詳情。

只想講,我住果區到呢家,都仲有啲交通燈未整好,綠公仔唔著,我識揸車識睇埋紅綠燈同方向,先敢過馬路。警察唔得閒抄牌/少咗炒牌,周圍違泊到危及行車安全,我見過有旅遊巴都夠膽泊係啲單線路,霸咗大半條路,行車就焗住要過埋對面線,而對面線本身又泊滿車,有對頭私家車就勉強過到,如果兩架都係大車呢?都唔好講泊到阻到大車過唔到啲情況。呢啲嘢,又係邊個種嘅"因" ...
咪係囉,打爆交通燈的曱甴正PK。
這個世界真係有“因”“果”架。

引用:
原帖由 noeru0315 於 2020-2-16 01:06 發表

仲有一樣係低估咗香港人反骨嘅程度同高估咗香港人嘅智商
"智商高估"係最令正常的香港人傷心的。

又強姦又死人都有人信,現在還說武漢週街都係病人,倒地就死,日燒幾千屍體。
👆這樣不合邏輯的假消息,香港人都信,不是低智是什麼呢?

引用:
原帖由 賭爸 於 2020-2-16 12:22 發表

呢班仆街不停攪事 10845880
鬼唔望班曱甴中招肺炎

引用:
原帖由 ricebuket 於 2020-2-16 13:35 發表

陳寶珠?
呂奇無份

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]