• 瀏覽: 14,003
  • 回覆: 201
  • 追帖: 3
+16
引用:
原帖由 發記 於 2020-2-4 12:08 PM 發表
尊業演員!
10805465 10805466 10805467 10805468 10805469 10805470 10805471 10805472 10805473 10805474
送曬去武漢未

若然弄假成真,就真係自作孽喇,呢班人如果驗過無病徵都應該要隔離14天以策安全

呢 d 帶菌者,見到要即刻拎支酒精噴霧對住塊面噴返幾下先好埋去

引用:
原帖由 阿卡卡 於 2020-2-4 12:53 PM 發表
和你暈?

真暈嘅市民, 比佢哋簡生累死,

因為比班叛亂份子借勢癱瘓醫療

服務, 又無其他市民去理會真正

需要, 其實呢班漢奸比打仗時嘅

漢奸更無底線、 累人累物。 ...
NO La,
主要係做俾外國金主,放CNN上面播,來製造外國人的恐慌,做死香港,
加拿大的三姑六婆,已打電話來問,這裡是否行行下有人死,
這正是曾參殺人,
易地而處,外國可以將香港傳成咁,國內的實況,又是否如我們現在的想像?

直接火化嘛

見到呢D戲子個案, 一定要當新型肺炎個案咁嚴肅處理.
將有關戲子人士同新型肺炎確診人士一同禁閉於同一病, 避免病毒傳播.

即送入隔離喇 去邊個營?

曱甴想制造下一步籌碼,封大衆運輸系統做借口!

就算係,無非想提高市民警覺,冇乜問題喎,咪當宣傳咁睇囉

Cut! 導演巳嗌cut! 陷辦難起番身去攞叉雞飯

引用:
原帖由 cmm2010 於 2020-2-4 12:16 PM 發表
白痴無極限,黃絲係腦殘,暴徒急如焚,港獨斷六親!再嚟,被多啲感動位,做死屍既唔該專業啲,死得慘烈啲加多兩錢肉緊,否則無資格嗱飯盒食!
哩到睇都十件,有幾多個在十五個確診裹面呀!唔會一個都無呀!咁奇怪!

太假啦, 一,二單就有人信, 你整甘多單出來, 明顯做假啦.

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2020-2-4 04:07 PM 發表
若然弄假成真,就真係自作孽喇,呢班人如果驗過無病徵都應該要隔離14天以策安全
咁做都好

未來區耳猿必修科目

尋日好多人講,我第天句話係咪你親眼見,依家呢個時間滿街滿網絡牛鬼蛇神。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]