• 瀏覽: 5,890
  • 回覆: 102
+15
政府要企硬,無良罷工無人撐!罷工救港真荒謬,企圖謀殺病人才真。

曱甴IS 日夜想奪權, 痴心妄想 

引用:
原帖由 虎影俠 於 2020-2-3 11:28 AM 發表

內地依家自己都唔敢醫生
總之即係有內地醫護肯黎就得啦!

4個字,自私無恥

引用:
原帖由 不著痕跡 於 2020-2-3 10:02 AM 發表
本港昨日再確診武漢肺炎個案,社區爆發風險續增,更出現首宗命危個案,該名女病人肺片極花,但港府堅拒封關防疫,引發醫護界其中一個工會「醫管局員工陣線」發動今起一連五日罷工,該工會昨早在特首林鄭月娥不出席會面後宣告談判破裂,今起癱瘓公立醫院非緊急服務,若政府仍拒回應訴求,明起將罷工升級至緊急服務範圍。醫管局估計至少數千醫護參與,宣布今起啟動「重大事故協調中心」應變,料一半非緊急手術服務、四分之一普通科門 ...
支持邊個罷邊個即炒

垃圾

林鄭學習能力極高
話唔去就唔去
但係會親自委託人負責

估計林鄭好快跪底...佢過往一貫做法係出一項..跪一項

引用:
原帖由 喜樂無窮 於 2020-2-3 10:04 AM 發表
引入內地醫護,舒減香港醫護壓力,亦唔使比香港醫護獨大要脅市民
我晤同意,容乜易林鄭都可以比大陸取代。

用香港嘅命要脅政府,黑醫黑護可恥

引用:
原帖由 balllance 於 2020-2-3 10:55 AM 發表
市民有罷工醫謢名單知情權

全世界醫護得康港黑醫護有崇高理想,會罷工,為自己崇高理想而要病人去死,好偉大
全康港只得康港黃有理想,會反對隔離營等大家攬炒-齊肺炎,同放炸彈等大家-鑊熟 ...
我都有黑警知情權。

全部都係職工盟下面嘅打手, 真正嘅狗屎垃圾曱甴。

引用:
原帖由 isaactse 於 2020-2-3 10:57 AM 發表

有損醫得全部終生停牌
醫死人都未停牌嗱,你好白痴。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]