• 瀏覽: 2,931
  • 回覆: 38
+3
美國近日迎來第二波冬季流感,疾病控制及預防中心估計,國內有逾1900萬人在今個冬季確診感染流感,當中18萬人住院,約1萬

點解販民同黑醫護唔要求對美國封關?

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20200202/bkn-20200202180839622-0202_00972_001.html

黃媒黑記完全不敢報導主子的負面新聞...

立即封關, 刻不容緩

我係批發及零售界周大碌

引用:
原帖由 tinnit 於 2020-2-2 08:02 PM 發表
黃媒黑記完全不敢報導主子的負面新聞...
有本事叫中國發美國旅遊警告,你阿爺都唔發啦

抵死

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2020-2-2 07:56 PM 發表
美國近日迎來第二波冬季流感,疾病控制及預防中心估計,國內有逾1900萬人在今個冬季確診感染流感,當中18萬人住院,約1萬

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20200202/photo/bkn-20200202180839622-0202_00972_001_01b.jpg?20200202191409

點解販民同黑醫護唔要求對美國封關?

新聞來源連結:
https ...
流感病毒是愛國的,只會殺美帝人民而對天朝子民毫無殺傷力!

美國佬有樣野特別叻,就係將自己問題變成大家嘅問題,咁相對來講就冇乜問題,當年啲cds就係一例

全球主流媒體都係英美喉舌

引用:
原帖由 lovewai2 於 2020-2-2 08:06 PM 發表

有本事叫中國發美國旅遊警告,你阿爺都唔發啦
白痴,人地笑你地怕死怕到瀨尿咋,中央只係會應做先至做,唔通好似香港班白痴,疫情都唔係咁嚴重就講封關。
香港已經有限度封關啦,仲要封即係全面封關,咁驚就全部封死佢,連食物日用品都封埋咪唔會有事囉。之不過香港人咁自私又怕死,相信即使啲食物日用品都一樣有機會係病毒輸入途徑,都一樣唔會封囉。
要抗疫都唔係要封關,而係要保持個人衛生,配戴口罩,減少同人嘅直接接觸,就已經足夠。現在係要防止爆發疫情,而唔係要去保證不會受感染。

民主大國對住有藥可醫既流感都死10000人?

真定假? TBB 無講, 世衛無警告。。

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2020-2-2 08:40 PM 發表

白痴,人地笑你地怕死怕到瀨尿咋,中央只係會應做先至做,唔通好似香港班白痴,疫情都唔係咁嚴重就講封關。
香港已經有限度封關啦,仲要封即係全面封關,咁驚就全部封死佢,連食物日用品都封埋咪唔會有事囉。之不過香港人咁自私又怕死,相信即使啲食物日用品都一樣有機會係病毒輸入途徑,都一樣唔會封囉。
要抗疫都唔係要封關,而係要保持個人衛生,配戴口罩,減少同人嘅直接接觸,就已經足夠。現在係要防止爆發疫情,而 ...
你話俄羅斯同北韓係白痴?

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2020-2-2 08:40 PM 發表

要抗疫都唔係要封關,而係要保持個人衛生,配戴口罩,減少同人嘅直接接觸,就已經足夠。現在係要防止爆發疫情,而 ...
香港既人愈來愈自私,真係可悲

引用:
原帖由 ingredient 於 2020-2-2 08:45 PM 發表

你話俄羅斯同北韓係白痴?
係咪要俄羅斯同北韓?

引用:
原帖由 fay123456 於 2020-2-2 08:45 PM 發表

香港既人愈來愈自私,真係可悲
自私之外,還好好多好虛偽,就好似班醫護咁,明明係貪生怕死,就要揾藉口去掩飾自己嘅醜陋。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]