• 瀏覽: 1,833
  • 回覆: 37
女女話~乜示威者唔係已經平靜咗好多呢咩,點解香港咁多口岸都要封關,好多人都唔可以返工返學,香港好似癱瘓咗咁,究竟乜野事,我話佢知因為大陸武漢人傳染肺炎比香港人同其他國家人士囉,所以無人敢出街,香港好似癱瘓咗咁囉,女女話,就算唔係示威者,香港咪一樣癱瘓,又唔見有人鬧大陸人搞亂香港

我 promise 你地以後唔再搞事,大家做返好朋友,OK?

引用:
原帖由 西門町 於 2020-1-29 12:42 PM 發表
女女話~乜示威者唔係已經平靜咗好多呢咩,點解香港咁多口岸都要封關,好多人都唔可以返工返學,香港好似癱瘓咗咁,究竟乜野事,我話佢知因為大陸武漢人傳染肺炎比香港人同其他國家人士囉,所以無人敢出街,香港好似癱瘓咗咁囉,女女話,就算唔係示威者,香港咪一樣癱瘓,又唔見有人鬧大陸人搞亂香港 ...
曱甴和病毒都係一久樣。

啲仔女咁,台獨蛙睇嚟氣數盡!😶

樓主一家大細攞幾多錢傷殘津貼?
香港幾時癱瘓?
我而家咪一樣四圍行。
唔記得樓主一家智力有問題添。

引用:
原帖由 mart1212 於 2020-1-29 01:40 PM 發表
樓主一家大細攞幾多錢傷殘津貼?
香港幾時癱瘓?
我而家咪一樣四圍行。
唔記得樓主一家智力有問題添。 ...
我地一家人使乜攞政府津貼,我住半山3000呎豪宅唔得咩?

引用:
原帖由 西門町 於 2020-1-29 06:31 PM 發表

青山病房乜有咁大既咩?

引用:
原帖由 西門町 於 2020-1-29 06:31 PM 發表

咁啱嘅,我都係住半山!
你住邊區。
等我搬屋。弱智會惹人㗎!

引用:
原帖由 西門町 於 2020-1-29 12:42 PM 發表
女女話~乜示威者唔係已經平靜咗好多呢咩,點解香港咁多口岸都要封關,好多人都唔可以返工返學,香港好似癱瘓咗咁,究竟乜野事,我話佢知因為大陸武漢人傳染肺炎比香港人同其他國家人士囉,所以無人敢出街,香港好似癱瘓咗咁囉,女女話,就算唔係示威者,香港咪一樣癱瘓,又唔見有人鬧大陸人搞亂香港 ...
愛滋病1920年代只在黑猩猩身上有,黑人或西人同黑猩猩搞野傳染;之後有些高尚港人中意食洋腸同西西,得左愛滋。1980年代前大陸無愛滋,港人上去叫雞傳染大陸人。

所以按高尚港人邏輯:你地高尚港人好感激西人帶畀你民主自由的高尚情操,更感謝佢地傳愛滋畀一部分港人。

引用:
肺炎病毒,香港得十個八個被感染
曱甴港毒,香港有成百幾二百萬人被感染

引用:
原帖由 正恩fans 於 2020-1-30 02:24 AM 發表

肺炎病毒,香港得十個八個被感染
曱甴港毒,香港有成百幾二百萬人被感染
既然香港咁亂,咁你點解仲唔移民去大灣區呢? 唔好再同我講話香港係大灣區一部份呀!

引用:
原帖由 cathayan 於 2020-1-29 11:07 PM 發表

愛滋病1920年代只在黑猩猩身上有,黑人或西人同黑猩猩搞野傳染;之後有些高尚港人中意食洋腸同西西,得左愛滋。1980年代前大陸無愛滋,港人上去叫雞傳染大陸人。

所以按高尚港人邏輯:你地高尚港人好感激西人帶畀你民主自由的高尚情操,更感謝佢地傳愛滋畀一部分港人。 ...
外國人咁衰,點解仲有咁多中國人移民去美國英國嘅,自己攞黎衰咩!

各位師兄無謂回應呢條西門町,佢全部發文都無理性論點,相信無仔女,甚至似係初中生,各位只要打佢入黑名單就夠

引用:
原帖由 laisi2 於 2020-1-30 07:59 AM 發表
各位師兄無謂回應呢條西門町,佢全部發文都無理性論點,相信無仔女,甚至似係初中生,各位只要打佢入黑名單就夠
你哋唔理我,即係默許我咁做,變相間接地鼓勵我,原來你地都係親美反中人士

因為個女係on9

鍵盤翻頁
左右