• 瀏覽: 1,683
  • 回覆: 49
蔡婆食得好過引咁!🤭🤭🤭

引用:
原帖由 payday 於 2020-1-29 09:41 AM 發表
大陸人咁鍾意食野味
食得咁過癮!!
自作孽
報應終於黎啦
以前香港都食呢, 野味海鮮酒家 !

引用:
原帖由 請你說真話 於 2020-2-26 11:45 PM 發表
錢,美帝就係要賺架喇, 賺邊個嘅都無所謂!

你地唔用唔買美帝咪冇得賺囉, 牛唔飲水點襟得牛頭低!

不如由你開始, 今日就唔用手機、電腦, 唔上互聯網, 好冇?

唔好比我大到你啊! ...
你今日飲左東江水未?大陸要賣,你又要飲,真吹脹

引用:
原帖由 請你說真話 於 2020-2-27 12:18 AM 發表

又講東江水

東江水只係共產黨滔天罪行嘅見證!

地球幾十億年歷史中, 香港都冇需要過一滴東江水

49年後, 共產黨瘋狂屠殺中華人民共和國人, 幾百萬大陸人逃亡來港, 香港可憐佢地、收留佢地, 香港先至唔夠水用。

啦, 你地呢D偷渡客祖孫三代返曬大陸, 邊度來、邊度去, 香港就唔再需要東江水! ...
香港人係必需要東江水,台灣法蜦狗唔好代表香港人。

引用:
原帖由 請你說真話 於 2020-2-27 12:18 AM 發表

又講東江水

東江水只係共產黨滔天罪行嘅見證!

地球幾十億年歷史中, 香港都冇需要過一滴東江水

49年後, 共產黨瘋狂屠殺中華人民共和國人, 幾百萬大陸人逃亡來港, 香港可憐佢地、收留佢地, 香港先至唔夠水用。

啦, 你地呢D偷渡客祖孫三代返曬大陸, 邊度來、邊度去, 香港就唔再需要東江水! ...
咁你今日飲左未先?

你一直唔答我一直問架,你唔好比我大到呀

引用:
原帖由 請你說真話 於 2020-2-27 12:32 AM 發表

我今日有飲水, 但唔肯定係咪東江水

我唯一可以肯定, 偷渡客祖孫三代返曬大陸, 香港就唔需要東江水。

如果你係偷渡客, 就咪再響香港賴死, 返大陸享用巨大發展機遇啦!

帶埋D東江水走提添喎! ...
超,仲以為你乜9都知,原來自己飲左D乜水都唔知,哎呀

引用:
原帖由 請你說真話 於 2020-2-27 12:32 AM 發表

我今日有飲水, 但唔肯定係咪東江水

我唯一可以肯定, 偷渡客祖孫三代返曬大陸, 香港就唔需要東江水。

如果你係偷渡客, 就咪再響香港賴死, 返大陸享用巨大發展機遇啦!

帶埋D東江水走提添喎! ...
台灣法蜦狗躲在台灣,當然唔知香港未有東江水時要四日供水一小時的慘痛歷史。

引用:
原帖由 廢青5毛 於 2020-2-27 12:40 AM 發表

台灣法蜦狗躲在台灣,當然唔知香港未有東江水時要四日供水一小時的慘痛歷史。
師兄,你估我第一日係香討咩

今日心情好,咪同D網友玩下,比多幾蚊佢賺又如何~

引用:
原帖由 請你說真話 於 2020-2-27 12:26 AM 發表

武漢肺炎病毒殺光14億之後, 香港就恢復原狀,唔再需要一滴東江水!
法輪狗想香港恢復做漁村。

引用:
原帖由 請你說真話 於 2020-2-27 12:45 AM 發表

我就知你連香港點解會出現東江水都唔知囉!
唔copy一大段回啦?呃人工又好睇喎

Anyway,你今日飲左乜水都唔知,洗係洗問你母親先講其他?

引用:
原帖由 廢青5毛 於 2020-2-27 12:45 AM 發表

法輪狗想香港恢復做漁村。
是禍擋不過,笑住應付

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]