• 瀏覽: 3,662
  • 回覆: 49
+4
簡直勒索 無醫德無品德

呢15件入黑名單......永不錄用

引用:
原帖由 checkers1996 於 2020-1-29 12:43 AM 發表
簡直勒索 無醫德無品德
深藏在公立醫院的曱甴黑醫護驚被武漢肺炎剷除,找藉口抵制。

比起03年嗰班醫護精英,今晚今日呢班直係垃圾都不如

完全吾係人,醫生,護士吾係救人,正仆街

多嘢做,危險,就請病假,
留低的工作誰做?
又咪迫壓其他人做!
工作壓力大又出錯,害人不淺!
什至害了同事染病!
簡接或直接謀害她人!
呢d人醫院管理局可以坐視不理嗎?
仲有醫生,官官相畏,
可以隨便開出醫生紙,
訣德。

直接輸入外國志願醫護取替其職務吧

引用:
原帖由 希夷 於 2020-1-29 05:32 AM 發表
多嘢做,危險,就請病假,
留低的工作誰做?
又咪迫壓其他人做!
工作壓力大又出錯,害人不淺!
什至害了同事染病!
簡接或直接謀害她人!
呢d人醫院管理局可以坐視不理嗎?
仲有醫生,官官相畏,
可以隨便開出醫生紙,
訣德。 ...
叫黑警做,功我領,蕉你們食

山水有相逢,呢班黑醫護咩叫良心都唔識,希望佢地長命七百歲

引用:
原帖由 焦急強勁的筍盤 於 2020-1-29 12:07 PM 發表
山水有相逢,呢班黑醫護咩叫良心都唔識,希望佢地長命七百歲
反彈俾克警全家

香港警察還專業過這班龜宿醫護!警察面對暴動危險情況仍然不退宿,這班醫護,咁驚,不如唔好做!
舊時香港sars ,D醫生自己入去救人,今日的醫生失德,失去專業,被洗腦!令人失望

引用:
原帖由 死景雞20190701 於 2020-1-29 01:33 PM 發表

反彈俾克警全家
曱甴

本身大把黑護存在,求人不如求己,自己做好防疫好過啦!大家唔好以為班暴徒暫時平靜唔代表佢地已收手先得架,好多醫護都係班曱甴暴徒既年齡層,暫時接觸過既黃屍都仍然堅持自己係無錯,暴動鬧事都自覺係正確既😠

列入黑名單,一世冇得升,再玩就炒得,重要停牌

引用:
原帖由 憤怒鳥!!!! 於 2020-1-29 04:15 PM 發表
本身大把黑護存在,求人不如求己,自己做好防疫好過啦!大家唔好以為班暴徒暫時平靜唔代表佢地已收手先得架,好多醫護都係班曱甴暴徒既年齡層,暫時接觸過既黃屍都仍然堅持自己係無錯,暴動鬧事都自覺係正確既😠 ...
呢類(人)個腦裝滿屎,塞住哂,只識向黃色嘅屎方向想

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]