• 瀏覽: 16,102
  • 回覆: 168
  • 追帖: 1
【Now新聞台】美國NBA前球星高比拜恩乘坐的直升機墜毀,他當場身亡,終年41歲。機上另外八人亦罹難。

【Now新聞台】美國NBA前球星高比拜恩乘坐的直升機墜毀,他當場身亡,終年41歲。機上另外八人亦罹難。直升機墜毀後着火焚燒,救援人員到場將火救熄,直升機殘骸碎片散滿一地。事發在當地周日早上,高比拜恩乘坐的私人直升機,在距離洛杉磯市中心西北面約50公里外墜毀。據報直升機首先在空中着火,之後失控墜落附近田野,地面無人受傷。高比拜恩就當場死亡,機上另外八人亦罹難。有消息指,死者包括高比拜恩13歲的女兒,但他的太太和另外三名女兒就未有同行,當局正調查事故原因。高比拜恩效力洛杉磯湖人20年,協助球隊五次奪得NBA總冠軍,18次入選NBA籃球明星賽,2016年退役。

接受唔到... 由細睇到佢大, 係回憶呀... 點解呢排咁多不幸既事

新聞來源連結:
https://news.now.com/home/international/player?newsId=378234

美國製的直昇機就是不靠譜,老實說用得美國貨就預了有這種情況

一個人著幾多,食幾多真係整定,高比一路好走😭😭😭

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 tommylui728 於 2020-1-27 11:48 AM 發表

收下把死人聲啦,唔撚通用中國好?
國貨很差嗎?全世界不少人也用國貨,別過份崇拜外國貨和外國人

😭😭😭

引用:
原帖由 400D 於 2020-1-27 11:51 AM 發表

國貨很差嗎?全世界不少人也用國貨,別過份崇拜外國貨和外國人
所以咪成日爆炸,又冧樓😂
Sorry,唔記得左依度係香討,好多藍絲大陸人🤦🏻‍♂️

引用:
原帖由 400D 於 2020-1-27 11:38 AM 發表
美國製的直昇機就是不靠譜,老實說用得美國貨就預了有這種情況
年初台軍己發生嚴重意外

點解唔係死 黎智英毛孟靜李柱銘 同埋 呢班泛民議員呢

唔L係呀嘛?!?

Rip kobe

引用:
原帖由 tommylui728 於 2020-1-27 11:54 AM 發表

所以咪成日爆炸,又冧樓😂
Sorry,唔記得左依度係香討,好多藍絲大陸人🤦🏻‍♂️
沒有實質數據別胡亂下定判斷,2020年了是講求證據,你不會用國貨嗎?
這麼愛看美國球員為何不去美國做美國人?

引用:
原帖由 Kenny~ 於 2020-1-27 11:54 AM 發表

年初台軍己發生嚴重意外
用了美國製的不意外

RIP Kobe🌹

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]