• 瀏覽: 34,667
  • 回覆: 344
+7

就是不知為何武漢人要逃走
不信任黨?

呢D蠢西,有份傳播武漢毒架!!

不明白有何擔心,有事國家會處理,不到普通政棍黃屍指手劃腳
況且肺炎死的人比美國流感低這麼多,不明白有什麼可怕
不要這麼膽小吧,我的朋友回國都不會帶口罩

成班腦殘,睇下幾L抵死。

黎三桂,黎漢奸控制的壹淫媒,從不放棄任何可以挑動中港矛盾嘅事件。
正仆街!
初一都要咒你隻死畜牲。

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-1-25 08:45 PM 發表
呢D蠢西,有份傳播武漢毒架!!

你話佢係豬西?

附件

4A34D489-324E-481B-9EAC-D497446FECDC.jpeg(60.4 KB)

引用:
原帖由 goodfriend01 於 2020-1-25 09:06 PM 發表

你話佢係豬西?
偽圖!!

引用:
原帖由 goodfriend01 於 2020-1-25 09:06 PM 發表

你話佢係豬西?
Video 都是假的嗎?

https://m.youtube.com/watch?v=J1u5D0-icwA

附件

5E56B81C-4D77-4136-9A13-3EFC57AE7C4D.jpeg(60.4 KB)

你要死冇人阻你
但請你注意衛生, 不要傳染人

引用:
原帖由 400D 於 2020-1-25 08:46 PM 發表
不明白有何擔心,有事國家會處理,不到普通政棍黃屍指手劃腳
況且肺炎死的人比美國流感低這麼多,不明白有什麼可怕
不要這麼膽小吧,我的朋友回國都不會帶口罩 ...
咁肥習做咩封城呀?照常生活囉

香港人千其唔好去海洋公園了;我驚武漢毒由武漢客,傳咗俾園內之動物,然後再變新種病毒!!

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2020-1-25 08:44 PM 發表

就是不知為何武漢人要逃走
不信任黨?
他們不是逃走,他們相信自由,尤其旅行的人權和自由,

他們相信國際和香港青年也會支持他們的自由,包括「攬炒」的自由!

引用:
原帖由 buomjwit 於 2020-1-25 08:48 PM 發表
成班腦殘,睇下幾L抵死。
佢死佢事,唔好害人!!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]