• 瀏覽: 21,248
  • 回覆: 124
  • 追帖: 1
+3
引用:
原帖由 kenny1032 於 2020-1-24 11:48 PM 發表
希望有店鋪cctv影到私家車車牌
實係假牌啦……

黃店被淋紅油?

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2020-1-24 10:56 PM 發表
幫襯呢啲小食 又貴又唔好食又冇曬以前既味道
你確定? 哩間龍律同隔離阿媽豆腐花 魚蛋/燒賣 10蚊14粒喎 請問全港有幾多間平得過佢?

引用:
原帖由 倒錢落海... 於 2020-1-24 11:36 PM 發表
黑社會真係無法無天,鬼咩,有黑警守護住,冇一次係拉到人
守你個閪😉

黃絲黑衣已成土匪流氓

一係黑社會新年利是,一係黑衣人

引用:
原帖由 倒錢落海... 於 2020-1-24 11:36 PM 發表
黑社會真係無法無天,鬼咩,有黑警守護住,冇一次係拉到人
曱甴咪係黑社會囉

引用:
原帖由 siuroy123 於 2020-1-24 10:33 PM 發表
旺角小食店遭淋紅油 職員食物無一倖免

今日(24日)下午5時許,一輛黑色私家車駛至旺角道近通菜街,車上一名男子落車走到一間小食店門外,不由分說將一桶紅油淋入店內,職員走避不及連同食物被濺中,男子得手後跑回接應私家車絕塵而去,店員報警求助。警方到場於附近一帶兜截無果,被濺中職員毋須送院,正翻查店內閉路電視緝兇,案件列刑事毀壞處理,暫未有人被捕。

//hk.on.cc/hk/bkn/c ...
可能唔支持黃色標籤,受攻擊好正常。

唔肯交黃色經濟圈保護費,被黑社會搞。

引用:
原帖由 kenny1032 於 2020-1-24 11:30 PM 發表

唔好食都唔使淋紅油吧
係裝修

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2020-1-24 11:14 PM 發表
無交保護費?
新年唔比錢買桔?

引用:
原帖由 前往原始的鞋抽 於 2020-1-25 01:21 AM 發表

佢地大部分都係品德高尚,有樓有錢既人,唔會好似黃絲黑暴窮狗學生咁低裝,做埋啲陰濕野
黃圈最叻咪軟飯杜,花柳佢地就有

引用:
原帖由 lyretail1969 於 2020-1-25 12:21 AM 發表
D死黑警五毛共狗男屍又去攪D黃圈小市民,真係賤格。
正常男人點攪小市民,
系攪都攪你老Ⅹ。
又平又有經驗!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]