• 瀏覽: 21,253
  • 回覆: 124
  • 追帖: 1
+3
引用:
原帖由 siuroy123 於 2020-1-24 10:33 PM 發表
旺角小食店遭淋紅油 職員食物無一倖免

今日(24日)下午5時許,一輛黑色私家車駛至旺角道近通菜街,車上一名男子落車走到一間小食店門外,不由分說將一桶紅油淋入店內,職員走避不及連同食物被濺中,男子得手後跑回接應私家車絕塵而去,店員報警求助。警方到場於附近一帶兜截無果,被濺中職員毋須送院,正翻查店內閉路電視緝兇,案件列刑事毀壞處理,暫未有人被捕。

//hk.on.cc/hk/bkn/c ...
「黃色小食圈」?
人渣哥果然係人渣。

D死黑警五毛共狗男屍又去攪D黃圈小市民,真係賤格。

曱甴話商店唔加入黃圈圈、唔貼流龍牆要受懲罰

引用:
原帖由 倒錢落海... 於 2020-1-24 11:36 PM 發表
黑社會真係無法無天,鬼咩,有黑警守護住,冇一次係拉到人
係你老冇爛西班曱甴賤種畜牲做架,嘜你唔知咩!

引用:
原帖由 lyretail1969 於 2020-1-25 12:21 AM 發表
D死黑警五毛共狗男屍又去攪D黃圈小市民,真係賤格。
黃狗賤種畜牲做架,咁都睇唔出!

蝦d老人家小店無L用 正廢柴

曱甴行為,大家唔使驚

引用:
原帖由 反走私掘蜆隊 於 2020-1-24 11:58 PM 發表

我都同你拜個早年喎
閘住, 行撚開喇.
你都好撚嘢, 新年流流第一句粗口就係向你拜年.

小食店都畀人裝修冇俾利是

引用:
原帖由 倒錢落海... 於 2020-1-24 11:36 PM 發表
黑社會真係無法無天,鬼咩,有黑警守護住,冇一次係拉到人
努力抹黑,反正都係你d死曱甴同漢奸坐緊監或準備坐監兼案底無晒前途之餘隨時仲要咩住條數還俾政府,遲d可能連出入境地成問題,警察就繼續出糧同等長糧,你d死曱甴繼續自HI同打嘴炮

引用:
原帖由 無盡思念 於 2020-1-24 10:39 PM 發表
曱甴又搞事。
曱甴正垃圾

多謝義士清理曱甴黃店

黃色經濟圈手段,非黃店或者黃店無交加盟手續費,一定攪9你!

用紅油, 藍屍黑幫常用手法

好大機會因為唔肯交保護費.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]