• 瀏覽: 38,306
  • 回覆: 550
+21
根本就係人品問題,大學教授老婆都照殺啦!

她第一句要多謝犯民,令人生更精彩

廢青曱甴死不足惜!

知道有大量人落現場影相舉報!
而家已經見到成效!

一級on9榮譽畢業,怪得誰?

引用:
原帖由 韓風巨額甩頭 於 2020-1-24 06:32 PM 發表
請問除咗抵撚死,仲可以講乜?
抵鳩死

引用:
原帖由 說好的不離不棄 於 2020-1-24 06:50 PM 發表
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?page=1&tid=28806756

呢頭擺耶穌上枱幫自己洗白,果頭再吹水話自己係*帶走* D 汽油彈,為左搏減刑可以去到幾盡? ...
個官可能信佛敎!

引用:
原帖由 腸旦丁麵 於 2020-1-24 20:56 發表
一級on9榮譽畢業,怪得誰?
公大嗎?

引用:
原帖由 你封我唔到 於 2020-1-24 18:57 發表
根本就係人品問題,大學教授老婆都照殺啦!
港大、中大教授

引用:
原帖由 kingprawn 於 2020-1-24 18:44 發表
放下自己天之驕子身段,多體諒,多反省,做番個正常人
係top學生就5係乜嘢designer啦

引用:
原帖由 kingprawn 於 2020-1-24 06:44 PM 發表

放下自己天之驕子身段,多體諒,多反省,做番個正常人
而家大學生都係垃圾, 什麼天之驕子啫, 食屎啦.

出來做天使,只要夠齊心,
光復一樓一不是夢,四百屌陀地好合理啫

傻西扺死

引用:
原帖由 1000day 於 2020-1-24 06:08 PM 發表
女設計師去年10月在大埔的反修例活動中,被發現背包內疑有3枚汽油彈。她早前承認在公眾地方管有攻擊性武器罪,案件今(24日)在粉嶺裁判法院判刑時,署理主任裁判官蘇文隆透露被告讀大學時,是一級榮譽畢業生,原本前途無限,亦信納她無意投擲汽油彈,惟汽油彈可危及性命,須判處即時監禁,酌情扣減後,最終判被告入獄1年。

https://cdn.hk01.com/di/media/images/3913618/ ...
一級榮譽畢業又如何!高分低能多的是!
一句反清復明式的口號,就換來一個終身號碼!
就是囚犯號碼!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]