• 瀏覽: 17,391
  • 回覆: 211
  • 追帖: 1
+7
剛趕得切入去同班曱甴兄弟姊妹團年,,新年快 

天理循環
報應不爽

引用:
原帖由 dinodragon 於 2020-1-24 04:47 PM 發表
暴徒唔係個個都話自己無做錯?做咩要認罪?
管有汽油彈係香港都只係判12個月.點解唔學下民主典範美國?起碼判十幾碌啦.
俾警察捉到無計啦,契弟都要認架,有悔意可以減刑喎

蠢人、笨蛋,俾人利用,人生更精彩了!

出黎可以做天使雞雞頭!監獄經驗一定好過其他未入過的天使!

農曆新年前喜訊

「黃絲曱甴」人生真係 J 彩。
引用:
原帖由 onnam 於 2020-1-24 04:42 PM 發表
年輕女設計師於去年10月的大埔警民衝突中,因管有3支汽油彈而被起訴,她早前承認在公眾地方管有攻擊性武器罪。被告王琬瑜今(

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200124/photo/bkn-20200124154221543-0124_00822_001_01b.jpg?20200124162307

已經冇人得閒理佢,再坐多大半年監出返嚟之後,唔知仲可以做乜。

新聞來 ...

你死你賤🥂

引用:
原帖由 onnam 於 2020-1-24 04:42 PM 發表
年輕女設計師於去年10月的大埔警民衝突中,因管有3支汽油彈而被起訴,她早前承認在公眾地方管有攻擊性武器罪。被告王琬瑜今(

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200124/photo/bkn-20200124154221543-0124_00822_001_01b.jpg?20200124162307

已經冇人得閒理佢,再坐多大半年監出返嚟之後,唔知仲可以做乜。

新聞來 ...
伊拉克請佢設計炸彈

叫人衝: 同志們 辛苦啦

一失足成千古恨,回首已成百年身。

又一個精彩人生, 由此開始了

他朝回頭一看, 會不會後悔當初去做黃絲呢

呢件「自由天使g」有求情㗎

律師替她求情指她已感到非常後悔

又係一件笑撚死人嘅反共低能b
引用:
原帖由 bigmouth2006 於 2020-1-24 04:45 PM 發表
判得輕咁?

引用:
原帖由 onnam 於 2020-1-24 16:42 發表

新聞來 ...
https://youtu.be/gBdgMQW63Z0

設計自己犯法,坐監,自殺

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]