• 瀏覽: 17,424
  • 回覆: 211
  • 追帖: 1
+7
引用:
原帖由 onnam 於 2020-1-24 04:42 PM 發表
年輕女設計師於去年10月的大埔警民衝突中,因管有3支汽油彈而被起訴,她早前承認在公眾地方管有攻擊性武器罪。被告王琬瑜今(

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200124/photo/bkn-20200124154221543-0124_00822_001_01b.jpg?20200124162307

已經冇人得閒理佢,再坐多大半年監出返嚟之後,唔知仲可以做乜。

新聞來 ...
當然可以在囚時,設計汽油彈,獲得專利時,香港又可以向亞洲恐怖分子基地邁向一大步

又話齊上齊落,依家揾個到庭撐吓都唔見。

認罪都要坐一年,唔認罪就坐三年,其它咪5-6碌,有案底冇得移民,什麼都沒了

聽聞女監房有好多女同志, 呢條女爽死了

引用:
原帖由 大海羔羊 於 2020-1-24 17:30 發表
認罪都要坐一年,唔認罪就坐三年,其它咪5-6碌,有案底冇得移民,什麼都沒了
咁希望大部份都死唔認罪,可以判重d。

好消息,恭喜哂!雖然判刑仍是太輕,但這種柒頭智障自由雞,全奉獻呀,現一生也完結,真正成為社會的渣滓。大家要記住牠的名字,有機會見一次笑一次。

引用:
原帖由 onnam 於 2020-1-24 04:42 PM 發表
年輕女設計師於去年10月的大埔警民衝突中,因管有3支汽油彈而被起訴,她早前承認在公眾地方管有攻擊性武器罪。被告王琬瑜今(

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200124/photo/bkn-20200124154221543-0124_00822_001_01b.jpg?20200124162307

已經冇人得閒理佢,再坐多大半年監出返嚟之後,唔知仲可以做乜。

新聞來 ...
肯認罪免浪費法庭時間……我尊重你的!

垃圾廢青曱甴!已經比人開檔案,有排比人玩!

人生更精彩

引用:
原帖由 dinodragon 於 2020-1-24 04:47 PM 發表
暴徒唔係個個都話自己無做錯?做咩要認罪?
管有汽油彈係香港都只係判12個月.點解唔學下民主典範美國?起碼判十幾碌啦.
算啦,總好過啲仆街敢做唔敢認

可以一路受靶一邊設計了

比人插足一年,好呀

人生更精彩

引用:
原帖由 jj138 於 2020-1-24 05:10 PM 發表
呢位女設計師,要諗吓自己個監倉怎樣佈置。
坐完監出嚟也未必有公司知佢坐過監,但坐完做人的態度一定有改變

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]