• 瀏覽: 120,309
  • 回覆: 1,565
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 ~CAROLS~ 於 2020-1-26 01:19 AM 發表

幾好笑

熱賣及精選
成班垃圾!

引用:
原帖由 siufatgun 於 2020-1-24 02:03 AM 發表

係封就封埋機場,過年唔好撚諗住過日本歐美旅遊啊仆街,日本有腦炎,美國流感幾百萬人感染死幾千人冇人提,香港班黑醫護一D職業道德都冇
美國係千萬人感染

引用:
原帖由 kimchau 於 2020-1-24 02:14 AM 發表

係就最好,改由中國內地醫療服務進駐香港。
贊成!

引用:
原帖由 公園小羔羊 於 2020-1-24 02:47 AM 發表

支持!一定要禁止大陸人來香港,杜絕病菌入港!
香港人流感死人數目仲大,係咪封死香港人全世界都唔比去呢?

人禍咪呢班仆街黃絲囉,攪死香港各行各業,尋晚仲要喺旺角殺人!

香港人本質是冷血

引用:
原帖由 我屋企做乜 於 2020-1-24 05:38 AM 發表

當年得「執媽」接生𠻹!產房好黑心?產房幫因姦成孕、急症室無差別救啲「玩命」嘅唔講?黑心嘅係產房、急症室而唔係強姦犯、傷人者?
講話係當年但可惜今非昔比呢班人。

政府大開中門,唔封關香港就是武漢2.0,你地要做好為國捐軀的準備,林鄭靠你們洗底,政棍要你們救 “親人”而上位,千萬唔好罷工

引用:
原帖由 sshredder 於 2020-1-24 05:54 AM 發表

共黨現遭天遣,就由醫護界助他上路吧
望你個仆街今日中招。

引用:
原帖由 sshredder 於 2020-1-24 05:59 AM 發表

祝你有一個健健康康的餘生,不用靠你口中的黑心醫護🙄
祝你黑心醫護罷工嗰日跟住你就中招。

引用:
原帖由 tataus 於 2020-1-26 06:58 PM 發表

當年五毛日日話香港井蛙,衣加又係咁要落來香港醫。 個個口裡愛國,不過佢地唔要面就梗。
落香港醫乜香港有得醫咩你試下中啦。

引用:
原帖由 ~CAROLS~ 於 2020-1-26 12:26 AM 發表

做香港人都丟架架啦,你係咪?
得喇,你用行動證明咗,你係個港女喇。

引用:
原帖由 ~CAROLS~ 於 2020-1-26 01:19 AM 發表

咁點解d大陸人要特登落黎睇醫生?
人哋唔係睇,會擺工嗰啲囉,擺咗工點睇呀,唔通佢哋諗住,瞞住醫院做兼職。

引用:
原帖由 棧道 於 2020-1-26 01:24 AM 發表

國家有難,上海北京深圳醫護往武漢救。香港醫護叫封關。死啦咁
所以權利、褔利、制度,平時要全部就曬香港。
但有起事嚟,千祈唔好搵我幫手。
到底醜唔醜

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]