• 瀏覽: 49,673
  • 回覆: 233
  • 追帖: 1
+21
我覺得來自香港曱甴

引用:
原帖由 BAN你媽媽 於 2020-1-23 08:07 PM 發表
有好招對付甴曱,而家宣布立法廿三條同引渡條約,班垃圾一定衝出黎,之後放d病毒等佢地集體中招,又可以立法又可以令班人中招, 一石二鳥
到時法又立左🥰🥰
班衝哂出黎既垃圾又中招😂
比個地方安置佢地自身自滅(救都唔洗救)
再一把火燒哂 乾手淨腳🤝🤝
😛😛😛😛
Give me ten👏🏻👏🏻

係武漢蛇傳人
所以到過武漢會有事。
定武漢人傳人
兩個傳人的有別

蛇都可以,咁會唔會系曱甴?

引用:
原帖由 ntworks 於 2020-1-23 06:59 PM 發表
據《澎湃新聞》,已有的流行病學證據和生物信息學分析顯示,造成2003年SARS(沙士)疫情的直接來源是野生動物市場上的果子狸。中華菊頭蝠則是SARS

/_IeAZGGClALUHdQR8XKPm6beD73eq1R0h77iBYe-4gU

新冠狀病毒源頭可能 ...
從來無人怪啲蝙蝠,此場瘟疫從來是人禍。

扺L死

唔好野到香港,話之你食乜7!

中國大陸人無進步

蛇好易搞,用33322打殘佢

引用:
原帖由 ntworks 於 2020-1-23 06:59 PM 發表
據《澎湃新聞》,已有的流行病學證據和生物信息學分析顯示,造成2003年SARS(沙士)疫情的直接來源是野生動物市場上的果子狸。中華菊頭蝠則是SARS

https://cdn.hk01.com/di/media/images/cis/5e2946ca81f6312bd4dc819d.jpg/_IeAZGGClALUHdQR8XKPm6beD73eq1R0h77iBYe-4gU

新冠狀病毒源頭可能 ...
但之前話係哺乳類喎
蛇係爬蟲類喎
以我嘅理解,通常可喺人類社會做成大規模傳播嘅,都應該有哺乳類動物做媒介
好多病毒係無法跨界(kingdom)感染
因為每個界嘅生物特性都好大差異
當然,只係我理解

一定係"蛇"(sir), 佢地好喜歡北上食野 …… 呵

支持禁食

引用:
原帖由 ~CHEMISTRY~ 於 2020-1-23 09:16 PM 發表
正呀 毒死班貪蛇齋餅老廢
咁話自己老豆老母呀畜牲

引用:
原帖由 s336990 於 2020-1-23 09:37 PM 發表

但之前話係哺乳類喎
蛇係爬蟲類喎
以我嘅理解,通常可喺人類社會做成大規模傳播嘅,都應該有哺乳類動物做媒介
好多病毒係無法跨界(kingdom)感染
因為每個界嘅生物特性都好大差異
當然,只係我理解 ...
所以好奇的情況,武漢人及到武漢的人才會有這個可能

黑媒做假,趙寶琴元朗揾仔乃最佳鐵証!

引用:
原帖由 ~CHEMISTRY~ 於 2020-1-23 09:16 PM 發表
正呀 毒死班貪蛇齋餅老廢
你呢啲乜嘢人黎㗎?又唔係叫你比$,又唔係叫你招呼班老人家,又唔關你事!咁都睇唔過眼?曱甴思維?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]