• 瀏覽: 27,245
  • 回覆: 191
  • 追帖: 2
+5
正pk, 明知武漢有肺炎, 仲要上去探親, 上少一次會死咩~奶左野仲要帶返香港, 分分中累全港~

引用:
原帖由 太自我太不羈 於 2020-1-23 11:20 AM 發表

黃暴蠢就係人都知唔使衝嘅, 覺得黃暴吹嘅就應該要聽過就信晒, 有冇剪過實際咩事唔好理, 相反冇咁政治嘅新聞就以為對家會學你盲反當睇唔到
我淨係見到話香港有2個確疹, 其實都係7000000份之二, 好少O者
我覺得你唔洗驚, 千祈唔好帶口罩, 以免俾人誤會你係藍暴啦

引用:
原帖由 pompas 於 2020-1-23 09:04 AM 發表
黨的恩賜,慶祝香港過大年
積吓口德啦

引用:
原帖由 jj138 於 2020-1-23 09:53 AM 發表
大家對陳姑娘要有信心😫
我對呢件廢物真係完全冇信心,應該搵返高永文返黎主持大局。

引用:
原帖由 puisang2015 於 2020-1-23 10:46 AM 發表
感謝黨送大禮 最後又開放乜乜物物益香港人然後又唔記得咩慘痛教訓 歷史不斷重覆重覆又重覆
咁撚慘痛又重複嘅教訓,你仲留喺呢個黨 嘅領土?快撚啲死去你嘅天堂咪得囉!

引用:
原帖由 skwongskwong 於 2020-1-23 10:54 AM 發表

香港好快過百宗了...太多人了....D人衛生意識又唔好..
重點係衛生意識低
如果係咁驚,就做好個人衛生意識

愛黨人仕快D組團上去做防疫
培養有愛黨既精神
黨才愛你們

引用:
原帖由 ninewu689 於 2020-1-23 11:23 AM 發表

我淨係見到話香港有2個確疹, 其實都係7000000份之二, 好少O者
我覺得你唔洗驚, 千祈唔好帶口罩, 以免俾人誤會你係藍暴啦
呀黃暴, 咪叫你唔好衝囉.
叫人理智分析唔使恐慌, 冇叫人完全唔准擔心預防定先, 黃暴就話唔准正常出街戴口罩, 犯法先戴

引用:
原帖由 太自我太不羈 於 2020-1-23 11:49 AM 發表

呀黃暴, 咪叫你唔好衝囉.
叫人理智分析唔使恐慌, 冇叫人完全唔准擔心預防定先, 黃暴就話唔准正常出街戴口罩, 犯法先戴
藍暴唔好戴口罩, 戴口罩就係唔信國家唔信黨, 有辱國家尊嚴

引用:
原帖由 ninewu689 於 2020-1-23 11:50 AM 發表

藍暴唔好戴口罩, 戴口罩就係唔信國家唔信黨, 有辱國家尊嚴
on居仔, 係習近平話有肺炎要遏止架, 要衝黃暴衝先啦
戴口罩唔係暴力, 不過戴口罩暴力嘅99%係黃暴咁啫, 好心黃暴唔好衝啦

引用:
原帖由 Random_Thoughts 於 2020-1-23 09:43 AM 發表
而家希望大陸禁得住第二波爆發, 而第一波又唔太嚴重.

否則冇眼睇
禁得住消息.禁唔到病毒

年尾搞單咁嘅嘢,野味食死人都未乸知驚😡

引用:
原帖由 ullu 於 2020-1-23 11:33 AM 發表

咁撚慘痛又重複嘅教訓,你仲留喺呢個黨 嘅領土?快撚啲死去你嘅天堂咪得囉!
客觀事實vs 盲撐政府 
自己選

[有圖慎入] 支那人食生勾勾嘅老鼠BB!郁緊未死嗰種!
[url=****1835521]****1835521[/url]

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]