• 瀏覽: 27,269
  • 回覆: 191
  • 追帖: 2
+5
我信政府 中國同香港都無事既 中招果d都係唔信政府既人!

好快過100....唔係嚇你地....因為香港太多人...

香港終於叻返一次 預早通知停止煙花匯演
澳門旅遊局剛宣布停止所有新春慶祝活動防範疫症蔓延

引用:
原帖由 skyeyes 於 2020-1-23 10:52 發表
香港終於叻返一次 預早通知停止煙花匯演
澳門旅遊局剛宣布停止所有新春慶祝活動防範疫症蔓延
香港好快過百宗了...太多人了....D人衛生意識又唔好..

引用:
原帖由 ninewu689 於 2020-1-23 10:45 AM 發表

其實你幾時上武漢感受下d毒
武漢又冇暴徒又有毒, 最岩你依D曱甴
其實你有病就認, 黃暴最應該返美國大陸感受下流感, 日本麻疹就應該去試下, 非黃暴係唔會因為嗰到係唔係中國大陸就雙標, 嚟啲係黃上腦嘅人典型中毒特徵

引用:
原帖由 太自我太不羈 於 2020-1-23 10:54 AM 發表

其實你有病就認, 黃暴最應該返美國大陸感受下流感, 日本麻疹就應該去試下, 非黃暴係唔會因為嗰到係唔係中國大陸就雙標, 嚟啲係黃上腦嘅人典型中毒特徵 ...
武漢肺炎不可怕, 同傷風感冒差不多, 反正全武漢都係, 怕什麼
一隻二隻藍絲正垃圾, 仲未去武漢? 曱甴不如

鍾意群體聚集的曱甴大鑊了。

引用:
原帖由 Random_Thoughts 於 2020-1-23 08:47 AM 發表
叫條垃圾bar code 頭出黎講兩句啦

引用:
原帖由 ninewu689 於 2020-1-23 10:56 AM 發表

武漢肺炎不可怕, 同傷風感冒差不多, 反正全武漢都係, 怕什麼
一隻二隻藍絲正垃圾, 仲未去武漢? 曱甴不如
黃暴幾時以身試法試下美國流感日本麻疹小兒麻痺啫?

黃暴:
(冇人話唔勁就要賭) 你話冇咁勁你唔去試下?
(已知非中國大陸有危險) 我有條毛責任避開?

黃暴話唔係大陸就賭得唔需要負責喎~

武漢回來去醫院求診的一律先隔離等報告結果

引用:
原帖由 太自我太不羈 於 2020-1-23 11:08 AM 發表

黃暴幾時以身試法試下美國流感日本麻疹小兒麻痺啫?

黃暴:
(冇人話唔勁就要賭) 你話冇咁勁你唔去試下?
(已知非中國大陸有危險) 我有條毛責任避開?

黃暴話唔係大陸就賭得唔需要負責喎~ ...
我冇聽過美國流感日本麻疹小兒麻痺啦

仲吾封港?!

引用:
原帖由 丁常唔多旺 於 2020-1-23 10:22 AM 發表

死亡率得2%,比流感死亡率仲低,唔好再嘩眾取寵得唔得呀?
不如你上去習近平講啦好嗎?

引用:
原帖由 ninewu689 於 2020-1-23 11:11 AM 發表

我冇聽過美國流感日本麻疹小兒麻痺啦
黃暴蠢就係人都知唔使衝嘅, 覺得黃暴吹嘅就應該要聽過就信晒, 有冇剪過實際咩事唔好理, 相反冇咁政治嘅新聞就以為對家會學你盲反當睇唔到

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]