• 瀏覽: 1,186
  • 回覆: 19
+2
據理力爭,不畏刁民無理攻擊,好!

議員之前叫PK鄧,今日直接叫PK

黃色勢力主要一招, 挑剔人地少錯去掩飾自己既大錯..., 根住當自己無錯...

曱甴從來都係話人錯,要攬炒,炒左又話唔關自己事。
讀書從來教人嚴以律己,今日班垃圾應該無讀過書

引用:
原帖由 wtf_name 於 2020-1-22 08:44 PM 發表
曱甴從來都係話人錯,要攬炒,炒左又話唔關自己事。
讀書從來教人嚴以律己,今日班垃圾應該無讀過書
讀唔讀過書都好,警察同暴徒,只要有犯罪行為都應該受法律制裁。
但眼見暴徒就拉左好多,但警察就一個都無事,以一哥講法,有警員做錯,但放生了事。一個明目張膽放生自己友嘅警隊,點會得到人認同呢?

犯規同犯法,嚴重性差好遠。面對犯罪份子,警員已經非常克制,遺憾未能跟上國際標準,未能真正止暴制亂。

引用:
原帖由 ingredient 於 2020-1-22 08:54 PM 發表

讀唔讀過書都好,警察同暴徒,只要有犯罪行為都應該受法律制裁。
但眼見暴徒就拉左好多,但警察就一個都無事,以一哥講法,有警員做錯,但放生了事。一個明目張膽放生自己友嘅警隊,點會得到人認同呢? ...
警員犯咩法?唔出示委任證?
有證據咪告佢地囉,7警有版你睇啦。

引用:
原帖由 chingty 於 2020-1-22 09:44 PM 發表

警員犯咩法?唔出示委任證?
有證據咪告佢地囉,7警有版你睇啦。
七警係衰on9俾人睇到晒嗰樣,無得唔落charge。
依個個學暴徒矇晒面,都唔知邊個打邊個,告鬼咩~

引用:
原帖由 ingredient 於 2020-1-23 12:58 AM 發表

七警係衰on9俾人睇到晒嗰樣,無得唔落charge。
依個個學暴徒矇晒面,都唔知邊個打邊個,告鬼咩~
班曱甴都係蒙面啦,警察一樣要執行職務

引用:
原帖由 hundredhundred 於 2020-1-23 01:20 AM 發表

班曱甴都係蒙面啦,警察一樣要執行職務
所以咪覺暴徒一樣亂9咁嚟。遠睇仲以為係暴徒。

引用:
原帖由 bale11 於 2020-1-22 19:54 發表
議員之前叫PK鄧,今日直接叫PK
鄧炳強專炳小強

就是要這樣剛,才能力壓班牛鬼蛇神/💪
然后老毛婆和自愈腦癌最快記錄者又會在立法會譴責這些政府官員,說違反公務員中立規則/😴

附件

0064BRSPly1gb5pbcis45j30qo0qox6p.jpg(217.19 KB)

主題標籤 #警務處
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]