• 瀏覽: 26,974
  • 回覆: 222
+12
引用:
原帖由 武山義尚 於 2020-1-22 09:28 AM 發表
好多個案是流,加上推波助瀾,
真病者得不到醫治,
台灣那個病發9天才回台灣是不是真?
等啲細菌大隻啲,強壯啲先有力傳播開去

引用:
原帖由 且聽風吟 於 2020-1-22 10:06 AM 發表

美帝果然係民主燈塔
畢竟支那鬼國一年流感都死8萬幾人,層豬高級黑https://wap.eastmoney.com/news/info/detail/201909211243903088
有中國人嘅地方都有
咁先叫攬炒吖嘛

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-1-22 09:27 AM 發表

武漢新冠狀病毒直至今早死6人..

美曱流感直至上星期頭已死4800人...

戴口罩防流感多過防冠狀病毒..

不過而家衛生署有肺炎徵狀都將佢當疑似冠狀病毒報告... ...
中國的數字,你唔使加多2, 3 個0係後面?太天真了。

人嚇人先最痾西,千祈唔好自亂陣腳,例如我國西冧就兩岸共乜乜,西方都有啦,美國都有啦之類甘嘅西野,傳撚到全世界都有好冇? 甘就好撚威威豬啦係咪? 我都係西冧中國人,衰西左就度撚掂佢搞返好衛生唔好自己人炒口罩打交賺災難錢甘折鳩墮先好

引用:
原帖由 港共餘孽 於 2020-1-22 08:48 AM 發表
低等民族,死不足惜
出咁多你地呢種智障垃圾唔認低等都唔得。

世界末日已近,有乜事未做要快

引用:
原帖由 唔睇大台 於 2020-1-22 08:35 AM 發表

新型冠狀病毒肺炎在內地大爆發,確診人數由前日的218人,暴增至昨日的317人,死亡個案亦增至6宗,浙江、天津、重慶、四川及河南都首次證實有人染病,令確診省市增至9個;對岸台灣也出現首宗確診個案,連去湖北武漢了解疫情的國家衛健委專家都中招!世界衛生組 ...
贊成封閉及隔離整個武漢,防止輸出病毒。

引用:
原帖由 $navyseals 於 22-1-2020 10:24 發表
世界末日已近,有乜事未做要快
食得好食玩得好玩

抵死

引用:
原帖由 aldonza 於 2020-1-22 10:05 AM 發表

香討愛國CHing話甲流死人仲多.....唔駛怕.
要預防曱流和肺炎,都係要注重衛生,加強本身防護能力...

香港甲型流感11日死左17人..更加要防範...

https://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28822458&extra=&page=1

港甲流「發惡」11日奪17命

新聞來源連結:
https://sina.com.hk/news/article/20200117/0/1/4/港甲流-發惡-11日奪17命-11085776.html

呢個肺炎係中國惡意制做出黎害死其他國家,佢諗住犧牲一個武漢地區黎換全球所有國家 

我估最小報小二個零,以周邊人口計

引用:
原帖由 港共餘孽 於 2020-1-22 08:48 AM 發表
低等民族,死不足惜
十三億鬼子,武漢死晒D低等生物冇所謂啦!咪攪到日日股災!

引用:
原帖由 唔睇大台 於 2020-1-22 08:35 AM 發表

新型冠狀病毒肺炎在內地大爆發,確診人數由前日的218人,暴增至昨日的317人,死亡個案亦增至6宗,浙江、天津、重慶、四川及河南都首次證實有人染病,令確診省市增至9個;對岸台灣也出現首宗確診個案,連去湖北武漢了解疫情的國家衛健委專家都中招!世界衛生組 ...
中共掉隻核彈落去,一次過解決幾百萬低端人口問題

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]