• 瀏覽: 26,978
  • 回覆: 222
+12
好多個案是流,加上推波助瀾,
真病者得不到醫治,
台灣那個病發9天才回台灣是不是真?

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2020-1-22 09:25 AM 發表
美國2019年9月至今
1300萬人感染流感,12萬人住院治療,6600人死亡
一個星期數字已由4800增至6600..
又多1800宗死亡個案..

住院數字由87000增至120000..

大陸兜友好乸搞笑,呢頭話有限度傳染,過多幾日,自己都確乸診埋,染上肺炎🥶

我懷疑有黑暴同黑記搞大件事,誇張大事件,目的是要其他人都戴上口罩,表示支持黑暴,我地不可以上當

引用:
原帖由 狂兵 於 2020-1-22 08:53 AM 發表
大陸睇醫生仲要排隊?

引用:
原帖由 2017TTTT2017 於 2020-1-22 09:24 AM 發表

藍絲五毛點止唔上當,連入來討論都不會,直頭當睇唔到唔知。
藍屍帶口罩死全家

支持藍屍繼續唔戴口罩返大陸送死

引用:
原帖由 喜歡貓的人 於 2020-1-22 09:29 AM 發表
大陸兜友好乸搞笑,呢頭話有限度傳染,過多幾日,自己都確乸診埋,染上肺炎🥶
大陸官員信一成都死

引用:
原帖由 唔睇大台 於 22-1-2020 08:35 發表

https://d2e7nuz2r6mjca.cloudfront.net/2020/1/1579633166_rb-1280w.jpg

新型冠狀病毒肺炎在內地大爆發,確診人數由前日的218人,暴增至昨日的317人,死亡個案亦增至6宗,浙江、天津、重慶、四川及河南都首次證實有人染病,令確診省市增至9個;對岸台灣也出現首宗確診個案,連去湖北武漢了解疫情的國家衛健委專家都中招!世界衛生組 ...
專家先易中,拆彈專家比普通人更大機會被炸彈炸死,核電專家比普通人更大機會中幅射

引用:
原帖由 pompas 於 2020-1-22 09:09 AM 發表
上排香討愛國會員先話小題大做,大驚小怪,毒果假新聞,傻仔先信.....
香討愛國CHing話甲流死人仲多.....唔駛怕.

引用:
原帖由 狂兵 於 2020-1-22 08:53 AM 發表
10764051 10764052
香港醫護去武漢幫手

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2020-1-22 09:25 AM 發表
美國2019年9月至今
1300萬人感染流感,12萬人住院治療,6600人死亡
美帝果然係民主燈塔
畢竟支那鬼國一年流感都死8萬幾人,層豬高級黑https://wap.eastmoney.com/news/info/detail/201909211243903088

小心。

引用:
原帖由 港共餘孽 於 2020-1-22 08:48 AM 發表
低等民族,死不足惜
放下屠刀立地成佛 施主你作惡多端 會有報應架

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]