• 瀏覽: 52,066
  • 回覆: 567
+40
美心炒人!真係唔怪得人話你美心冇良心。

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2020-1-22 06:54 AM 發表
我只知美心有好多曱甴員工
一定多。美心員工咁多。員工政治傾向比例應該同全香港嘅比例差唔多。

自己放棄最肯洗錢的年輕客人。自己攞黎。D男屍老野,點會日日用四五+蚊同你買柸咖啡,美心真係日日食,吹就無敵。

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2020-1-22 06:23 AM 發表

咁味好囉 有14億市場 可以返大灣區
但要改賣桂林米粉、酸辣粉、重慶燒烤喎。

引用:
原帖由 HKPOPO 於 2020-1-22 06:30 AM 發表
死藍屎死全家
做人就唔好做到咁,做到你呢類黃絲甲由既人會有報應呀!!

仲有而家唔單只藍店會截員,黃店都有(倒閉/截員)既機會呀!!

引用:
原帖由 Homoerectus 於 2020-1-22 06:34 AM 發表

嗱你講得啱!美心係奶黨食肆,就係要抄晒香港人 然後僱用大陸人
請大陸人都唔撚要班閪曱甴啦,有破壞無建設

引用:
原帖由 子將 於 2020-1-22 06:17 AM 發表
美心入面都有好多曱甴架,多謝手足啦
做屎曱甴?幫美心打工,有無咁賤呀?

曱甴暴徒要攬炒,話責任係政府

引用:
原帖由 pugbb 於 2020-1-22 05:26 AM 發表
  (星島日報報道)美心集團旗下的食肆、西餅店及星巴克咖啡店等,在過去七個月不斷被反修例黑衣示威者破壞。據美心內部員工透露,公司上周起流傳裁...

(星島日報報道)美心集團旗下的食肆、西餅店及星巴克咖啡店等,在過去 ...
應該已有心理準備。
有錢佬搵少啲冇乜問題。打爛底下層市民飯碗,係罪孽。

炒曱甴是大家共識,有冇生意都一樣要炒曱甴😂

引用:
原帖由 HKPOPO 於 2020-1-22 06:30 AM 發表
死藍屎死全家
你老母幾時死,你老豆幾時生癌,你屋企幾時火燭,你幾時比車撞到坐輪椅?

引用:
原帖由 日出東海 於 2020-1-22 07:34 AM 發表

做屎曱甴?幫美心打工,有無咁賤呀?
我老婆係元氣做,最近佢間鋪黎左幾隻曱甴part time,成日講佢地裝修d威水屎

泛民滅族行動

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]