• 瀏覽: 57,940
  • 回覆: 433
  • 追帖: 2
+28
引用:
原帖由 jfavejfave 於 2020-1-21 09:43 PM 發表
共產黨話冇事~ 即係有事
共產黨話有事~ 即係有大件事
美國佬話贏左就係輸左

引用:
原帖由 少傑 於 2020-1-21 09:53 PM 發表
身在中討唔想屎眼開花,只有感實話一句: 03 後中國人重搣唔甩野味呢舖癮真係好撚惡搞
其實西人都有野味

引用:
原帖由 foxhode 於 2020-1-21 09:58 PM 發表

離開中國,去外國做三等公民
咁你快 d 全家人移居武漢,快快快

引用:
原帖由 67中國 於 2020-1-21 09:17 PM 發表
中國人真係地球的毒瘤
你自己係?

引用:
原帖由 愛心大使 於 2020-1-21 09:59 PM 發表

咁你快 d 全家人移居武漢,快快快
你都快d移民去宗主國,冇留在中國,聽吾聽到

引用:
原帖由 foxhode 於 2020-1-21 10:01 PM 發表

你都快d移民去宗主國,冇留在中國,聽吾聽到
香港需要我地真香港人
大灣區需要你呢種庸材
好行唔送啦

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 foxhode 於 2020-1-21 09:55 PM 發表

你個哋美狗英毛港蛆,地球的寄生蟲,又吾講宗主國流感死左2000幾人
一定係假新聞,美國咁好咁先進,點會醫死人,或者無錢而唔去求醫?
之前有單新聞,話美國有個女人在地鐵站整傷左,第一件事係叫人唔好幫佢叫救護車。
可能其實佢係可以行得到去睇醫生,佢一定係唔想浪費資源,而不是俾唔起叫車所需費用!

引用:
原帖由 愛心大使 於 2020-1-21 10:06 PM 發表

香港需要我地真香港人
大灣區需要你呢種庸材
好行唔送啦
死曱甴記得去呆灣著草,冇去民主大國,民主大國的差佬開真槍

引用:
原帖由 Hung196108 於 2020-1-21 10:09 PM 發表

一定係假新聞,美國咁好咁先進,點會醫死人,或者無錢而唔去求醫?
之前有單新聞,話美國有個女人在地鐵站整傷左,第一件事係叫人唔好幫佢叫救護車。
可能其實佢係可以行得到去睇醫生,佢一定係唔想浪費資源,而不是俾唔起叫車所需費用! ...
得閒自己上美國疾病控制中心個網站睇下

幾時放病毒去美國攬炒

好恐怖  老鼠都食

引用:
原帖由 Hung196108 於 2020-1-21 10:09 PM 發表

可能其實佢係可以行得到去睇醫生,佢一定係唔想浪費資源,而不是俾唔起叫車所需費用! ...
個單新聞假的,應該係美國睇醫生吾使錢買藥要錢

[粵語] 2019-04-18 觀成法師廣結善緣系列:

https://www.youtube.com/watch?v=qo-2inzL3vA

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]