• 瀏覽: 25,480
  • 回覆: 96
+22
香港人權法重要推手美國參議員Rubio會跟進制裁香港黑警,並提議國際調查,香港黑警又柒出國際,睇黎黑警未日已到。

新聞來源連結:

https://hk.news.appledaily.com/l ... VXIVWVMOGOXYD7BPUI/

引用:
原帖由 高大冰凍的世界 於 2020-1-21 10:08 AM 發表
尾角影響力已大減
癆俾O擺明做戲呃黃人和尾人
但夠玩謝中共,貿易戰令中共再簽不平等條約。

引用:
原帖由 kwan1516 於 2020-1-21 10:16 AM 發表
美國參議員Rubio又柒出國際,應該感謝香港警方仁慈,比著國際標準美國黑警仲有命?一早就開哂6槍
美國人人有槍,如果香港人一樣可以有槍,黑警可能死傷慘重。
上次打理工架裝甲車著晒火,如果唔係示威者停手無再掟氣油彈,架車一定爆。

引用:
原帖由 橫行蟹 於 2020-1-21 09:59 AM 發表
入到境再講野啦76人 
要制裁黑警不需要入境,鄧PK夠膽咪去通輯人,睇下邊個硬淨。

引用:
原帖由 discussfriends 於 2020-1-21 10:42 AM 發表

美國人覺得美國蝕wo
美國人係覺得可以從中共拿多d著數,但特朗普太快接受,可能大選年,第一階段見好就收。

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2020-1-21 10:52 AM 發表

可以派員到香港調查!🤣🤣🤣🤣
香港好多人願意提供黑警資料比美國,唔入境都可查,到時制裁黑警就夠。

引用:
原帖由 陳飛揚 於 2020-1-21 10:59 AM 發表
為左還正義既警察一個清白
不再被黃絲抵諉抹黑
強烈要求成立獨立調查委員會
等黃絲收口
我支持成立獨立調查委員會,自己香港人查,好過比外國查,到時真係柒出國際。

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2020-1-21 11:25 AM 發表

不用查!做就得!
大陸一樣不用查,直接來港拘捕就是!
調查是浪費時間!🤣🤣🤣🤣
外國人做野係不同大陸,人地要有証據,出晒報告先做野。
就算911後咁緊急,出兵都要國會通過。

引用:
原帖由 newbegin88 於 2020-1-21 11:31 AM 發表

樓豬講得啱,真係柒出國際,因為除咗毒果報導外,根本全世界冇人知,真係幾L柒--- 一單完全冇人想知、冇新聞價值的新聞,所以人一黃、腦死亡! ...
你去Rubio twitter睇下,齋睇鄉土,信鄉土仲on9

引用:
原帖由 SorManDaJ 於 2020-1-21 11:31 AM 發表

呵呵....我倒想知道國際機構以什麼身份調查,香港警方會配合嗎?查調結果誰認可? 會有制裁嗎?誰執行制裁? 
香港好多人願意提供黑警資料比美國,唔入境都可查,到時制裁黑警就夠。
睇下邊個硬淨,香港黑警夠膽咪通輯Rubio或美國參議院!

引用:
原帖由 高大冰凍的世界 於 2020-1-21 11:40 AM 發表

證明你未睇過第一階段協議呀
算吧啦就算講俾你知你都唔明
好似係你未睇過,係度自high, 淨係你睇下鄉土無乜貿易戰post, 你就知死左,中共如果贏左就一定瓜瓜叫。
好似台灣大選咁無乜人討論。

引用:
原帖由 無聊傻佬 於 2020-1-21 11:07 AM 發表

呢件乜撚野仆街二打六,毒果響邊度搵件臨記返黎扮議員,叫佢過黎同香港市民講呢,記住唔好有班仆街黑衫或犯民狗黨做乳前侍衛,睇到可以講到乜~~~~相信連毒果或立場記者都要喊 ...
Rubio都唔知,你都係留係鄉土。

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-1-21 11:49 AM 發表
入到境咩??

引用:
原帖由 mike240681 於 2020-1-21 11:52 AM 發表 
on L 9,打少啲飛機啦,你話查就查咩
唔通一哥又要派啲人去美國查槍擊案?
美國會怕你鄧PK一哥?
睇下邊個硬淨?
我敢講香港SDU都唔夠美軍打。

引用:
原帖由 無聊傻佬 於 2020-1-21 11:52 AM 發表

叫佢過黎香港先講

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]