• 瀏覽: 2,430
  • 回覆: 22
中國U23日前於泰國舉行U23亞洲賽不敵伊朗,C組3戰全敗出局,無緣今夏舉行的東京奧運,陣中球員爆料指球員需要就表現寫過3000字的反思書。

大6球隊
打波唔贏可以打交

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/423796

香港曱甴球隊仲恐怖呀, 五大入球, 缺一不可。 必須把冠軍給香港隊, 否則私鳥, 火燒,抹黑, 屈強姦, 屈殺人, 起墳 伺候。。

仲有放箭, 爆磚, 而家香港廢青真係可以話無惡不作

引用:
原帖由 誰說我無堅不催 於 2020-1-21 09:28 AM 發表
香港曱甴球隊仲恐怖呀, 五大入球, 缺一不可。 必須把冠軍給香港隊, 否則私鳥, 火燒,抹黑, 屈強姦, 屈殺人, 起墳 伺候。。

仲有放箭, 爆磚, 而家香港廢青真係可以話無惡不作 ...
大6球隊踼輸波應該返去練拳唔係練字

引用:
原帖由 誰說我無堅不催 於 2020-1-21 09:28 AM 發表

仲有放箭, 爆磚, 而家香港廢青真係可以話無惡不作 ...
垃圾中國隊輸波又賴3賴4

引用:
原帖由 nature零 於 2020-1-21 09:38 AM 發表

係囉,垃圾中國隊輸波賴3賴4, 我認同呀。

不過唔代表香港曱甴廢青唔係垃圾罪犯wo. 只有低能黃屍先至又黃又藍, 正常香港人話撚知你,你以為diu曱甴一定會支持中國隊呀???
你目光短淺以為人人都係呀???

引用:
原帖由 誰說我無堅不催 於 2020-1-21 09:45 AM 發表

不過唔代表香港曱甴廢青唔係垃圾罪犯wo. 只有低能黃屍先至又黃又藍, 正常香港人話撚知你,你以為diu曱甴一定會支持中國隊呀???
你目光短淺以為人人都係呀??? ...
Ching做咩離題

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-1-21 09:49 AM 發表

Ching做咩離題
唔識中文呀, 我話中國輸波賴3賴4都叫離題??

果d叫補充

引用:
原帖由 誰說我無堅不催 於 2020-1-21 09:45 AM 發表

你目光短淺以為人人都係呀??? ...
講緊垃圾中國隊,ching都幾識無限延伸玻璃心碎咁款

自我反省?

引用:
原帖由 nature零 於 2020-1-21 09:59 AM 發表

講緊垃圾中國隊,ching都幾識無限延伸玻璃心碎咁款
要學習曱甴思維,瘋狂諗歪,怕同新一代廢青溝通路到,被私鳥

引用:
原帖由 誰說我無堅不催 於 2020-1-21 09:50 AM 發表

唔識中文呀, 我話中國輸波賴3賴4都叫離題??

果d叫補充
2樓已經95搭8

係咪應該加強訓練,去寫千字文去反思,對足球發展有何作用呢?真係垃圾!

引用:
原帖由 king+garden 於 2020-1-21 12:15 PM 發表
係咪應該加強訓練,去寫千字文去反思,對足球發展有何作用呢?真係垃圾!
赤共管治就係自己認錯
唔通質疑領隊教練咩~

引用:
原帖由 nature零 於 2020-1-21 09:38 AM 發表

黃廢曱甴五大素球失敗,死唔斷氣,搞3搞4。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]