• 瀏覽: 44,997
  • 回覆: 488
+106
提示: 違規內容已被屏蔽

支持香港警察全力掃黃,捉晒班曱甴暴徒大學牲

引用:
原帖由 Kingsourceman 於 2020-1-21 06:59 AM 發表
活在謊言中!!

10760581 10760582

黃黑畜見過周同學俾人推落街?!
見過彥霖俾人姦殺?!
見過831太子站死人任何證據?!
見過警察扮暴徒破壞任何證據?!

扮盲嘅,永遠唔會話睇到事實!
講大話嘅,永遠講無人見到嘅“事實”!
但蠢豬同井底蛙係白痴,就係鐵一般嘅事實!! ...
佢自己仆街死咋
不過王C最叻就係屈人、抹黑他人

成班losers,個壇咁重要嘅話又唔搵人24小時看住?

甴在做,天在看。

引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2020-1-21 07:27 AM 發表
成班losers,個壇咁重要嘅話又唔搵人24小時看住?
月經壇,每月只用一次

引用:
原帖由 Kingsourceman 於 2020-1-21 06:57 AM 發表
反修例風波下衝突連連,去年11月及9月,21歲科大生周梓樂墮樓身亡、15歲女學生陳彥霖浮屍海面事件,引起諸多揣測。及後市民多次發起悼念活動,至本月初,周梓樂墮斃的將軍澳尚德停車場外,有人自設「祭壇」悼念兩人。今日(21日)凌晨3時許

https://cdn.hk01.com/di/media/im ... addb499c9eaa22d0123. ...
新年前清垃圾,要拜祭,去區議員辦事處門口拜啦!

呢班人半夜三更唔訓眾埋一齊攪祭壇,有警察做野都正常,你越激動警察越會制服你。

引用:
原帖由 Kingsourceman 於 2020-1-21 06:57 AM 發表
反修例風波下衝突連連,去年11月及9月,21歲科大生周梓樂墮樓身亡、15歲女學生陳彥霖浮屍海面事件,引起諸多揣測。及後市民多次發起悼念活動,至本月初,周梓樂墮斃的將軍澳尚德停車場外,有人自設「祭壇」悼念兩人。今日(21日)凌晨3時許

https://cdn.hk01.com/di/media/images/3887076/org/28b8650320829addb499c9eaa22d0123. ...
班垃圾無左831亡靈幻覺,無以為繼,只好搵條傻仔消費,唔係心靈空虛怕自己跳埋一份🤭

以為係扮傻/👹
原來真係痴/👺

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]