• 瀏覽: 45,062
  • 回覆: 488
+106
引用:
原帖由 極速前進 於 2020-1-21 07:03 AM 發表
買花拜祭啦,最好每日才算有恒心,越買得多就越靈。
因為我開花檔。

引用:
原帖由 Danny1962 於 2020-1-21 07:45 AM 發表

對、二三千條屍體發現、幾百自殺個案、完全一點可疑都沒有?今天見屍、明天立即火化、也是一點可疑都沒有!
香港警方、比全世界任何一個地方警隊都辦事能干、香港警察好野!香港政府好野!
香港股市大跌全因爲有你們、外資對香港失去信心、多得有你們!農曆新年、祝香港警隊、人人步步高升。 ...
二三千條屍體? 點解D家屬無人出聲?你身邊有冇失蹤人口?
咪幻想完就以為發生左

引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2020-1-21 07:27 AM 發表
成班losers,個壇咁重要嘅話又唔搵人24小時看住?
齊上齊落呀齊齊返屋企訓覺

提示: 違規內容已被屏蔽
耶穌信徒!
基督教講大話慣例,耶穌都是從大話中出產!
基督教+教徒幕後指使,所有大話自編自導自演!
成班泛民都是基督教徒!

引用:
原帖由 384 於 2020-1-21 07:39 AM 發表

班垃圾無左831亡靈幻覺,無以為繼,只好搵條傻仔消費,唔係心靈空虛怕自己跳埋一份🤭
唔係話齊上齊落嗎?點解班曱甴手足唔齊齊落地獄陪佢?

白痴黃撚

堵路?一齊剷走埋班人渣去堆填區

周同學成日有暴徒叫佢上嚟,齊叫五大個頭,未能安息。已經兩個世界,暴徒都唔放過佢

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 Danny1962 於 2020-1-21 08:01 AM 發表

香港有咁多港豬、真係死得好。
你們當全世界既人都係同你們一樣、不分真假?如果想香港轉好、先開 file 查清所有事、冇做過唔怕查、還警方、政府一個清白、越不去查、全世界就認定你有做、貿易制裁、人權制栽立即會到。
你們做好心理準備、香港好快失去國際地位、到時會回到五十年前共產時代!時代
Good luck!! ...
好似係黃人乞求外國制裁香港... 其實依家黃人嘅做法同文革無乜分別。
如果你班黃屍繼續幻想及搞落去....香港就真係已完

又話齊上齊落, 點解而家兄弟仲未會合架

引用:
原帖由 Kingsourceman 於 2020-1-21 06:59 AM 發表
活在謊言中!!

10760581 10760582

黃黑畜見過周同學俾人推落街?!
見過彥霖俾人姦殺?!
見過831太子站死人任何證據?!
見過警察扮暴徒破壞任何證據?!

扮盲嘅,永遠唔會話睇到事實!
講大話嘅,永遠講無人見到嘅“事實”!
但蠢豬同井底蛙係白痴,就係鐵一般嘅事實!! ...
真心戇鳩,嗰度公眾地方嚟㗎,唔係浩園呀,要擺祭壇返屋企自己搭飽佢囉,人都死咗唔好無限消費人哋啦,無人性。

引用:
原帖由 波濤性感的羊 於 2020-1-21 08:07 AM 發表
最好班冚家剷拜拜吓全部鬼上身,一齊跟周曱甴跳!死曬佢,咪浪費納稅人的錢!
班警察個個精英、勁過標童、有鬼都走清光。
支持警隊人人都有津貼、個個去學神打捉鬼!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]