• 瀏覽: 45,063
  • 回覆: 488
+106
成班廢柴

引用:
原帖由 Danny1962 於 2020-1-21 07:45 AM 發表

對、二三千條屍體發現、幾百自殺個案、完全一點可疑都沒有?今天見屍、明天立即火化、也是一點可疑都沒有!
香港警方、比全世界任何一個地方警隊都辦事能干、香港警察好野!香港政府好野!
香港股市大跌全因爲有你們、外資對香港失去信心、多得有你們!農曆新年、祝香港警隊、人人步步高升。 ...
曲線讚賞差人!

自己老豆老母過身都冇咁神心,成班on99

最好班冚家剷拜拜吓全部鬼上身,一齊跟周曱甴跳!死曬佢,咪浪費納稅人的錢!

引用:
原帖由 Kingsourceman 於 2020-1-21 06:59 AM 發表
活在謊言中!!

黃黑畜見過周同學俾人推落街?!
見過彥霖俾人姦殺?!
見過831太子站死人任何證據?!
見過警察扮暴徒破壞任何證據?!

扮盲嘅,永遠唔會話睇到事實!
講大話嘅,永遠講無人見到嘅“事實”!
但蠢豬同井底蛙係白痴,就係鐵一般嘅事實!! ...
條爆眠女去左邊?

引用:
原帖由 還原事實 於 2020-1-21 07:53 AM 發表

香港根本唔須要咁多大學,同埋政府唔應該補貼,等啲曱甴以為老馮唔珍惜,日日叫罷課
拆大學建公屋!

引用:
原帖由 性不Gill 於 2020-1-21 07:47 AM 發表

On9成埋一邊
成日話咁多死屍邊度黎
香港有咁多港豬、真係死得好。
你們當全世界既人都係同你們一樣、不分真假?如果想香港轉好、先開 file 查清所有事、冇做過唔怕查、還警方、政府一個清白、越不去查、全世界就認定你有做、貿易制裁、人權制栽立即會到。
你們做好心理準備、香港好快失去國際地位、到時會回到五十年前共產時代!時代
Good luck!!

佢哋可以自己在家設壇拜,無權使用公眾地方。激動堵路?拉得。

引用:
原帖由 Danny1962 於 2020-1-21 07:45 AM 發表

對、二三千條屍體發現、幾百自殺個案、完全一點可疑都沒有?今天見屍、明天立即火化、也是一點可疑都沒有!
香港警方、比全世界任何一個地方警隊都辦事能干、香港警察好野!香港政府好野!
香港股市大跌全因爲有你們、外資對香港失去信心、多得有你們!農曆新年、祝香港警隊、人人步步高升。 ...
咁你快D過台灣啦

係呀!謊言講多幾次就係真架啦!所以每日4:00都要講!樓主正食💩狗,唔比人回覆!仆街啦!唔比人討論

引用:
原帖由 還原事實 於 2020-1-21 07:53 AM 發表

香港根本唔須要咁多大學,同埋政府唔應該補貼,等啲曱甴以為老馮唔珍惜,日日叫罷課
只有全部大學搬入大灣區,
下一代才有得救

呢班正仆街冚家鏟, 連帛金都Cap埋人

黃蓄揀死人水來抽太可恥, 死者家人見到個咁既祭壇只會更傷心

尚德班仆街, 食屎啦

提示: 違規內容已被屏蔽
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]