• 瀏覽: 26,718
  • 回覆: 245
  • 追帖: 1
+14
引用:
原帖由 gordonking 於 2020-1-20 03:03 PM 發表

呢D厭惡性工作,曱甴唔會做架!寧願做比人通渠果個
咁CHING你睇高佢O地啦
通渠咁講手藝既工作佢O地邊度做得黎
去同街貼街招同噴野就得

真係無面見人...

應該一亳子公帑都唔好再撥俾大學,
直到佢地可以確定學校入面無晒曱甴止,
無可能用納稅人嘅錢黎養曱甴講師同學生,
恃住有大學撐腰就繼續為所欲為。

小心又被人狂打

引用:
原帖由 煙花三月下 於 2020-1-20 01:59 PM 發表
港大唔做嘢,好快又要裝修了
掉轉啦,係做嘢就會被裝修

將全部搞事幪面學牲開除學藉, 等佢地早D專職做勇武啦

引用:
原帖由 Joeycky 於 2020-1-20 14:28 發表
校園咁多暴徒,竟然都會有不同意見學生到現在都未比暴徒打死,應該是神跡?
如果隻揪未必輸, 無左遮的曱甴輸面好大.

HK 冇了~ 黃絲暴徒搞搞震 ! 

引用:
原帖由 gakoduck 於 2020-1-20 01:55 PM 發表
香港大學今日大部分學系展開第二學期,在通往百周年校園的通道,約10名蒙面學生在通道上噴上和貼上反修例示威標語。期間,...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20200120/_2020012013260778111.jpg

浪費資源,黑學牲淨係識得攪破壞 ,拆L左港大去起樓好過

新聞來源連結:

h ...
香港大學開學日係一個好好嘅例子,理工大學仲要求政府俾錢維修,收錢學生第一日就幫你將十幾億維修費倒落海

我日日都話,唔好再撥款黑學,垃圾會,傷港賤台,但都係無用。對我哋呢d奉公守法既市民真係唔公平。

又到交稅日子,又要比班垃圾廢物,你話我哋幾咁悲哀

引用:
原帖由 gakoduck 於 2020-1-20 01:55 PM 發表
香港大學今日大部分學系展開第二學期,在通往百周年校園的通道,約10名蒙面學生在通道上噴上和貼上反修例示威標語。期間,...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20200120/_2020012013260778111.jpg

新聞來源連結:

h ...
唔會係自己學校啲學生破壞,係混入去啲賊人

引用:
原帖由 兔泰郎 於 2020-1-20 02:13 PM 發表
好在政府不批他錢唔係香港啲錢又射落海
只係唔新增撥款擴充擴建,舊既一樣要比,真係唔想交稅

Lowlife cockroaches are scared to shit!  Revolution my ass!

引用:

新聞來源連結:

h ...
佢哋應該吾係學生

拉哂班黑暴學蓄

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]