• 瀏覽: 26,734
  • 回覆: 245
  • 追帖: 1
+14
引用:
原帖由 gakoduck 於 2020-1-20 01:55 PM 發表
香港大學今日大部分學系展開第二學期,在通往百周年校園的通道,約10名蒙面學生在通道上噴上和貼上反修例示威標語。期間,...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20200120/_2020012013260778111.jpg

浪費資源,黑學牲淨係識得攪破壞 ,拆L左港大去起樓好過

新聞來源連結:

h ...
裝束真係成個恐怖分子咁

引用:
原帖由 gakoduck 於 20-1-2020 01:55 PM 發表
香港大學今日大部分學系展開第二學期,在通往百周年校園的通道,約10名蒙面學生在通道上噴上和貼上反修例示威標語。期間,...

新聞來源連結:

h ...
大方 D 啦,蒙咩面姐,而家入得學校你要有證,屋企比咁多錢你讀書學塗鴉,學刑事毀壞?替你屋企人難過

港大班智障生話之前中大, 理大玩到咁開心, 咁出名. 佢地就笠哂水咪好柒. 不過, 佢地又怕死,唔敢大攪. 咪唯布ON99踎响度貼下紙仔囉. 慢慢貼喎. 最好廁所都貼埋, 總之唔好貼响街就關人隱事啦.

蒙面學牲是警察扮的,可惡!

都吾知係唔係學生?阿豬阿狗蒙面都得!

引用:
原帖由 Ed0409 於 2020-1-20 02:03 PM 發表
流濃牆下生活的港大生畢業出路

真係一條好好的出路

熟手技工

引用:
原帖由 931931 於 2020-1-20 02:22 PM 發表
無學生証係唔入得大學
可能係暴徒教授

成日叫解散警隊 反而我覺得應解散大學

引用:
原帖由 gakoduck 於 2020-1-20 01:55 PM 發表

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20200120/_2020012013260778111.jpg

新聞來源連結:

h ...
玩汽油彈啦!燒鳩埋講大起公屋

拉晒呢班黑暴學牲啦

引用:
原帖由 123people 於 2020-1-20 02:43 PM 發表
蒙面學牲是警察扮的,可惡!
多數係咁

解散大學,刻不容緩,止暴制亂,全部退學。

引用:

新聞來源連結:

h ...
傻啦! 邊可能為左部份垃圾黃屍學生犧牲其他想讀書做正事既學生嫁!
應直接將果班垃圾黃屍學生踢出校,或者搵人接佢地放學打鑊甘

校長:嗰D唔係我哋嘅學生(但唔知點樣入到學校)
校長:差佬唔係我哋學生所以唔準入學校

一班學畜!
最好拆埋啲學店,搬晒返大陸,睇下班學牲仲毒唔毒輸!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]