• 瀏覽: 904
  • 回覆: 21
引用:
原帖由 殘廁花花手袋 於 2020-1-19 10:28 AM 發表
18歲女稱警署內被姦成孕 警方:調查與指控不脗合

【本報訊】一名十八歲女子此前聲稱在荃灣警署遭強姦成孕,日前中西區舉行區議會,警方透露正循誤導警務人員或作假口供方向調查報案人。涉案女子昨日透過律師行發表聲明,對警方說法感到極度難過,認為此說是試圖令她名譽受損,削弱其投訴及降低事件被成功檢控的機會,她對警方行為作最強烈譴責。警方發言人表示,至目前為止,警方調查發現女子的指控與調查結果不脗合,會 ...
死曱甴淨係話人腦殘唔代你講既就真,叫隻受害女曱甴出黎啦,次次得過講字,一個受害人都無出過黎,打嘴炮無用架,坐緊監同準備坐監都係你d死曱甴同類

引用:
原帖由 殘廁花花手袋 於 2020-1-19 10:37 AM 發表

受害女仔已經企出來啦,腦殘撚
是旦啦,我腦殘同你d死曱甴鍾意打嘴炮唔緊要,都係個句,坐緊監同準備坐監都係你地d死曱甴同類,又唔係我

引用:
原帖由 嘍囉甲 於 2020-1-19 12:47 PM 發表

廢佬又撐黑警
唔通撐你班仆街死曱甴,坐緊監同準備坐監都係你d死曱甴同類,真係唔知邊個廢,有義氣記得探監呀

引用:
原帖由 嘍囉甲 於 2020-1-19 12:47 PM 發表

廢佬又撐黑警
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28528657&amp;pid=512133170&amp;page=5&amp;extra=#pid512133170  <==睇下你d死曱甴同類幾仆街

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28806861&amp;page=1&amp;extra=page=1#pid512827927 <==再睇下你d死曱甴同類俾警察捉同等坐監啦

引用:
原帖由 殘廁花花手袋 於 2020-1-19 10:28 AM 發表
18歲女稱警署內被姦成孕 警方:調查與指控不脗合

【本報訊】一名十八歲女子此前聲稱在荃灣警署遭強姦成孕,日前中西區舉行區議會,警方透露正循誤導警務人員或作假口供方向調查報案人。涉案女子昨日透過律師行發表聲明,對警方說法感到極度難過,認為此說是試圖令她名譽受損,削弱其投訴及降低事件被成功檢控的機會,她對警方行為作最強烈譴責。警方發言人表示,至目前為止,警方調查發現女子的指控與調查結果不脗合,會 ...
你地嘅傲雪單野呢?唔提了?

人一黃,家破人亡

警方必須徹查到底,報假案必須受法律制裁。

自己人調查自己人,真係情已何堪

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]