• 瀏覽: 8,451
  • 回覆: 58
民政專員都係PK

假民主 真暴民 香港唔需要曱甴 快立例貼錢出口曱甴去呆灣省

咁樣搞好快18區都會獨立 各個區議會自己都可以咁大職能

記住曱甴只有曱甴權

所謂民主自由選出嚟嘅垃圾區議員!事非不分!真係可笑!香港已經玩撚完!

引用:
原帖由 aesopr60114 於 2020-1-18 02:28 PM 發表
記住曱甴只有曱甴權

做個低等垃圾已完, 揸住雞毛當令箭,不知所謂

泛暴你地要香港人死,香港人亦唔會放過你地,睇下邊個落地獄啦

引用:
原帖由 banjo. 於 2020-1-18 01:21 PM 發表
對付泛民班仆街, 政府要加強力度撐到行, 根本無需客氣忍讓.
希望特首聽到呢句說話!不要再妄想和黃💩咩溝通,忍讓,只會令呢啲僕街變本加厲!直接手起刀落,先由政府部門開始,趕絕食💩黃蟲

引用:
原帖由 bbq323 於 2020-1-18 02:20 PM 發表
作為香港人,對犯暴議員已經全無寄望,
他們阻政府工作,拉布阻民生,助暴徒破壞香港,破壞經濟民生,對港人全生建樹,
到底這種垃圾民主制度是否需要繼續?
香港港英時代,一百五十年都無所謂民主,香港才有今日,
自有民主,香港已經慢慢走向滅亡
港人是否需要細心思考?
你現在是這
進步還是退步? ...
從呢場暴亂所見到香港人嘅智慧!根本唔配擁有民主制度,咁荒謬嘅假新聞,有咁多愚民信!咁易俾人煽動,亳無政治智慧,應該像新加坡咁,香港才能再現生機

引用:
原帖由 萬家進擊的弟弟 於 2020-1-18 02:38 PM 發表

希望特首聽到呢句說話!不要再妄想和黃💩咩溝通,忍讓,只會令呢啲僕街變本加厲!直接手起刀落,先由政府部門開始,趕絕食💩黃蟲
嘈有咩意思?你地唔係仲有五百萬人既咩,點解唔出黎投票姐,計人數五百萬點都多過二百萬人架,真係痴狗怪。

引用:
原帖由 萬家進擊的弟弟 於 2020-1-18 02:42 PM 發表

從呢場暴亂所見到香港人嘅智慧!根本唔配擁有民主制度,咁荒謬嘅假新聞,有咁多愚民信!咁易俾人煽動,亳無政治智慧,應該像新加坡咁,香港才能再現生機 ...
中國既新聞係最好最準,準到2003年沙士一直話無事,係擋都擋唔到開始死人同埋九龍灣黎個大陸人先至大爆發公布出黎姐~繼續睇多啲大陸新聞啦~

犯暴已完惱羞成怒了

引用:
原帖由 gh7893uyro 於 2020-1-18 12:46 PM 發表
D垃圾議員嚴重失職,不辦民生實事,只爲政治爭鬥,浪費政府資糧
搞好啲民生先啦!
以為自己係乜

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]