• 瀏覽: 4,548
  • 回覆: 55
  • 追帖: 1
+3
仆街泛民區議員, 淨係識得抺黑正義嘅警察.

麥當事人唔係話係私隱唔比查,仲自己毀滅左d証據咩?
區會仲提,係咪想累死個少女

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-1-17 02:02 PM 發表
【本報訊】民主派在區議會選舉大勝後,表明追究警暴到底,警務處長鄧炳強昨出席中西區區議會會議,遭民主派議員圍攻警暴問題,但鄧態度傲慢,對過去大半年市民各種警暴指控矢口否認,指屬造謠及被假新聞誤導,若有證據大可投訴;他又反咬指控被警員在警署強姦的女事主,稱正循誤導警員、給假口供方...,鄧炳強昨出席中西區區議會會議,也是區會改選、鄧當上警務處長後,首次到區會接受議員質詢,民主派議員早已準備大量涉警暴問 ...
以往有警察非禮事主或證人.
都實告得入既...
所以要明白犯民政棍不停出口術既用意
無中生有. 不停重覆意圖假變真.文宣技兩

都冇受害者報案,只有隱名人自炫其說;毒果不斷抄作!居心叵測!

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-1-17 02:02 PM 發表
【本報訊】民主派在區議會選舉大勝後,表明追究警暴到底,警務處長鄧炳強昨出席中西區區議會會議,遭民主派議員圍攻警暴問題,但鄧態度傲慢,對過去大半年市民各種警暴指控矢口否認,指屬造謠及被假新聞誤導,若有證據大可投訴;他又反咬指控被警員在警署強姦的女事主,稱正循誤導警員、給假口供方...,鄧炳強昨出席中西區區議會會議,也是區會改選、鄧當上警務處長後,首次到區會接受議員質詢,民主派議員早已準備大量涉警暴問 ...
成個林奠政權,都係預設立場!!

引用:
未查已經有曬結論,又如何能夠公平地去調查呢?
...
你講班針對警察嘅曱甴呀?

犯民唔好唔玩大落去、唔玩冇機會將你班人一次過落鍋!!!

引用:
仲炒作,白痴on99先會翻炒,有證據就一早告咗警方啦,仆街!

引用:
你指叫人還眼個班?

係查左閉路電視,發現口供有問題,先話循假口供方向查,
老屈講到未查就有結論。

除左抹黑,毒果仲有咩報呢?講返件少女,如果係堅野有料既就大撚大聲啦,駛撚收埋自己咩

曱甴死撐都無撚用,要還既始終要還,消滅曱甴人人有責。

引用:
原帖由 banjo. 於 2020-1-17 02:05 PM 發表
仆街泛民區議員, 淨係識得抺黑正義嘅警察.
都無人支持廢除立法會

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]