• 瀏覽: 3,922
  • 回覆: 46
終於都拉到呢D內鬼黑警陸續有來唔好停!!!

引用:
原帖由 highbury64 於 2020-1-17 01:59 PM 發表
《港人講地》收到消息,指警方今日凌晨約4時,於在屯門龍門路新屯門中心一帶的港鐵屯門車廠對開空間,發現一批人疑欲建立張貼「黑暴」文宣海報的「連儂牆」。據了解,警方即場拘捕8人,年齡由13-60歲;警方在現場人...
而最令人震驚的,是被捕人士中包括一名在青山警署任職的現役警員,消息指他當時和家人一起貼「連儂牆」。

http://img.speakout.hk/articles/cover/2020 ...
咁可以唔好做警察啦! 可以專心做暴徒

引用:
原帖由 chichunlo 於 2020-1-17 02:01 PM 發表
捉鬼

捉內鬼

青山警署定青山醫院...???

引用:
原帖由 chichunlo 於 17-1-2020 14:01 發表
當公務員後來就是政治持平,今次捉到內奸,好!

捉到克警,乞衣曱甴咪好開心

呢d咪正pk黑警囉,抄佢家喇。LOL!

傳說中既黑警,係人定係鬼?

引用:
原帖由 highbury64 於 2020-1-17 01:59 PM 發表
《港人講地》收到消息,指警方今日凌晨約4時,於在屯門龍門路新屯門中心一帶的港鐵屯門車廠對開空間,發現一批人疑欲建立張貼「黑暴」文宣海報的「連儂牆」。據了解,警方即場拘捕8人,年齡由13-60歲;警方在現場人...
而最令人震驚的,是被捕人士中包括一名在青山警署任職的現役警員,消息指他當時和家人一起貼「連儂牆」。

http://img.speakout.hk/articles/cover/2020 ...
你好弱智64大佐.
食左飯未呀?

引用:
原帖由 cll4793 於 2020-1-17 02:15 PM 發表

呢d咪正pk黑警囉,抄佢家喇。LOL!
現役警察做違法行為是無罪的!  因為佢可以大大聲話做義工臥底!  
你吹得脹咩!  

警察都係人

有人嘅地方就有白癡,

警察也不例外,

族大有乞兒

樹大有枯枝!

主題標籤 #港鐵
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]