• 瀏覽: 32,384
  • 回覆: 392
  • 追帖: 1
+21
引用:
原帖由 花生之友 於 2020-1-17 01:06 PM 發表
貼街招都要凌晨鬼鬼鼠鼠
曱甴本性

真係一人犯法,全家光榮的日子指日可待啦

引用:
原帖由 LEMON3 於 2020-1-17 01:07 PM 發表

不如,叫果班黃絲人係黃店果度
貼"連儂牆"貼飽佢好過啦!

基本上,係黃店貼"連儂牆"
都冇乜正常香港人會show黃絲人.
黃店畀你貼,合法又唔走去貼,喺要做犯法嘢,曱甴邏輯真係非一般人能明白

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2020-1-17 12:36 PM 發表
修例風波延續超過半年,示威者在多區張貼文宣組成「連儂牆」,有關「連儂牆」的衝突亦屢有發生。今日凌晨(17日)3時許,一批

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200117/photo/bkn-20200117095836736-0117_00822_001_01b.jpg?20200117111728

警方👮已開始全力執法,捉違法貼紙的人,個個留案底,過班政棍大律師所指的 ...
貼街招會留案底?

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2020-1-17 12:36 PM 發表
修例風波延續超過半年,示威者在多區張貼文宣組成「連儂牆」,有關「連儂牆」的衝突亦屢有發生。今日凌晨(17日)3時許,一批

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200117/photo/bkn-20200117095836736-0117_00822_001_01b.jpg?20200117111728

警方👮已開始全力執法,捉違法貼紙的人,個個留案底,過班政棍大律師所指的 ...
貼紙犯左咩法

引用:
原帖由 觀塘之人 於 2020-1-17 12:50 PM 發表
貼貼貼,咁撚鐘意貼,吊你老母貼係自己屋企門口吖嘛柒頭,一係貼係自己身上咪冇人拉九你地囉,仲要半夜三更先走黎貼,鬼撚鼠鼠都知自己仆街,搞到香港污煙障氣周圍花九哂 ...
痴線架 唔半夜去貼 又比藍C斬

點解仲有曱甴貼流膿牆,已經無人睇無人理

👍

除咗講昂鳩之外都唔知講咩好!

引用:
原帖由 siutatbo 於 2020-1-17 12:42 發表
經調查,警方在現場人士身上檢獲一批文宣、現金及電鑽,遂以涉嫌「藏有工具可作非法用途」將眾人帶署調查,據悉該批人士中包括一個家庭

恭喜晒! ...
咦! 有腦喎; 年近歲末,債主臨門,一家人齊齊出動搏入去避年避債主,老虎蟹都唔申請保䆁,又唔認罪等還押,起碼新正頭一日三餐唔使憂.

好波

抵L死

香港市民安全情況下
應多舉報
協助警方
黑衣狗大勢已去
只有等被捕、判監
😁

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]