• 瀏覽: 36,422
  • 回覆: 423
+10
引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-1-17 12:32 PM 發表
【本報訊】警方今午搜查上水河壩村及吳屋村,指發現炸彈及炸藥原料,包括在農地泥土挖出100克烈性炸藥,警方稱威力與TNT炸藥相近。29歲男住戶全家被捕,包括其母、妻子及家傭,其中男住戶被控製造爆炸品罪,罕有在晚上9時被押解至粉嶺裁判法院提堂。辯方投訴警方拒讓大狀陪同被告錄口供,...,更要脅若被告不招認,會「造死你太太、媽媽」,被告才不情願錄取口供;同一時間大狀查詢案件進度,警方明言今晚不會提堂,結 ...
睇連結毒果,可以不理。

敢做唔敢認,今次真係累死全家

引用:
原帖由 cwbguy 於 2020-1-17 02:02 PM 發表

如果唔係被篤灰,克警都唔會識路摸到入上水刮佢啦
要怪就怪佢d手足冇雷氣啦
黑警搜刮咗幾千部手機,慢慢順滕摸瓜,有排拉人呀;醒目既義士,嗱嗱聲著草啦~

曱甴死全家過唔到年

邊有威脅?係明正言順向佢表明會做佢闔家富貴。LOL!

引用:
原帖由 ysl348 於 2020-1-17 02:00 PM 發表

咁太子咪小個人去拜祭
仲有個個月將軍澳停車場都小咗人去啦

呢對對聯好應景

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-1-17 12:32 PM 發表
【本報訊】警方今午搜查上水河壩村及吳屋村,指發現炸彈及炸藥原料,包括在農地泥土挖出100克烈性炸藥,警方稱威力與TNT炸藥相近。29歲男住戶全家被捕,包括其母、妻子及家傭,其中男住戶被控製造爆炸品罪,罕有在晚上9時被押解至粉嶺裁判法院提堂。辯方投訴警方拒讓大狀陪同被告錄口供,...,更要脅若被告不招認,會「造死你太太、媽媽」,被告才不情願錄取口供;同一時間大狀查詢案件進度,警方明言今晚不會提堂,結 ...
死囉,仲有成百傍聽支持,唔該造埋佢地

引用:
你不如話D炸藥係上帝賜比你發動聖戰嘅好唔好?

全港市民,都感謝警察!
(暴徒除外)

毒果假文

被告還柙至4月14日,獄中過年

只有深圳同香討有真香港人聲音!香港藍人加油!

犯法就拉

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]