• 瀏覽: 15,102
  • 回覆: 114
+12
引用:
原帖由 chess8 於 2020-1-17 00:46 發表
示威者不分是非,被人利用反中都唔知!

不滿意政府都唔冼信晒抹黑政府和警察的謠言嘅。市民盲反便會令暴亂升級,如港府倒台你們會開心嗎?會係社會之福嗎? ...
黑衣人有車馬費拿咯

暴徒錢沒少,去廣州嫖娼又被抓包。。。。。好笑

引用:
原帖由 CHINGCHING0822 於 2020-1-17 00:50 發表

大陸妹不錯耶,香港有冇那麼純耶???
事業綫OK的

引用:
原帖由 阿成118 於 2020-1-17 12:35 AM 發表

一哥講得對
大力頂一哥,一哥真係香港未來耶

引用:
原帖由 雨中花花榴槤 於 2020-1-17 12:28 AM 發表
現在區會剛剛換屆,四年任期有排玩。
呢4年有好多好戲上演,大家慢慢睇
冇要票,看戲,香港人最嗨喇,八婆誰都愛

曱甴冇人性,造炸彈,去內地嫖娼,真系人渣!

引用:
原帖由 andonlyu 於 2020-1-17 00:47 發表

呢啲咪就係講一套做一套
個啲講話和理非, 非係非暴力,但又唔同暴徒割席, 甚至係了解同支持
金融危機祇有大陸會來救,血濃於水

引用:
原帖由 newcomer2008 於 2020-1-16 10:45 PM 發表
反修例運動持續逾半年,新思維今天(16日)發表《2019「反修例運動」研究報告》,透過面談或電話訪問形式成功訪問120名示威者,當中78%受訪者支持「一國兩制」在香港實施,只有6%的受訪支持「港獨」,新思維認為這反映修例示威「真係『反送中』,唔係『反中』」。120名受訪示威者給予警隊不合格的分數,當中57.5%受訪者給警隊0分(10分總分),新思維主席狄志遠認為,政府無好好處理民意,政府和警隊就不 ...
無人死的示威 我一概不理會

治亂世用重典!!!現在10級的重典,警方只用了1到2級,相比其他國家又死人又盲眼,這又何來警暴之有吖!!!???有時候不能只站在暴徒的觀點,亦要在警方的觀點睇,更需要睇全世界的警察並作比較,這樣才公平!!!

引用:
原帖由 newcomer2008 於 2020-1-16 22:45 發表
反修例運動持續逾半年,新思維今天(16日)發表《2019「反修例運動」研究報告》,透過面談或電話訪問形式成功訪問120名示威者,當中78%受訪者支持「一國兩制」在香港實施,只有6%的受訪支持「港獨」,新思維認為這反映修例示威「真係『反送中』,唔係『反中』」。120名受訪示威者給予警隊不合格的分數,當中57.5%受訪者給警隊0分(10分總分),新思維主席狄志遠認為,政府無好好處理民意,政府和警隊就不 ...
淨係反送中,咁依家仲示乜L野威?大話都作好啲

用違法行為去維繫法治,係乜嘢意思?

有一哥,市民無奔波,暴徒好坎坷!!
宜家講緊半年前?仲係示威者?暴徒就是暴徒!!

引用:
原帖由 亂9咁ban人 於 2020-1-16 11:10 PM 發表
非“反中”,咁條例撤左仲打乜春?
非“反中”,咁做乜打中資企業?
暴民把口信唔過,滿口大話

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]