• 瀏覽: 7,846
  • 回覆: 77
  • 追帖: 1
六合彩頭獎兩注中 瓜分1.3億元過肥年

第4期六合彩攪珠結果:2、20、24、30、32、46;特別號碼為1。

頭獎2注中,每注派65,041,090港元;二獎7.5注中,每注派1,520,900港元。下期六合彩將於本周六(18日)晚上攪珠,頭獎彩金8,000,000港元。

一個字都唔中

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200116/bkn-20200116201350260-0116_00822_001.html

幾舊水又買了兩張癈紙😣

引用:
原帖由 mailagoago 於 16-1-2020 22:25 發表
幾舊水又買了兩張癈紙😣
放心,全香港今晚大把人陪你買廢紙

下次加油

全雙數

唔中幾好,平凡是福👍

引用:
原帖由 天才小廚師陽一 於 2020-1-16 10:28 PM 發表
其實係咪真係有人中架,從未見過頭獎真身,facebook及任何社交媒體都唔見蹤影
之前試過頭獎1或2注中,有幾十人出黎話自己中左頭獎

引用:
原帖由 天才小廚師陽一 於 2020-1-16 10:28 PM 發表
其實係咪真係有人中架,從未見過頭獎真身,facebook及任何社交媒體都唔見蹤影
講比你聽仲有得剩既

中得兩個字

中得個特別號碼...

早d瞓, 明天準時起身返工

引用:
而家暴徒周圍打劫, 中左的話, 更加唔會公開啦

引用:
原帖由 siuroy123 於 2020-1-16 10:00 PM 發表
六合彩頭獎兩注中 瓜分1.3億元過肥年

第4期六合彩攪珠結果:2、20、24、30、32、46;特別號碼為1。

頭獎2注中,每注派65,041,090港元;二獎7.5注中,每注派1,520,900港元。下期六合彩將於本周六(18日)晚上攪珠,頭獎彩金8,000,000港元。

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200116/photo/bkn-20200 ...
呀!!!!!我中左!!!!!!!

條毛呀!!!!!!!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]