• 瀏覽: 6,715
  • 回覆: 13
  • 追帖: 1
其實係咪真係有人中架,從未見過頭獎真身,facebook 香討及任何社交媒體都唔見蹤影

熱賣及精選
引用:
原帖由 ahfung2991 於 2020-1-16 10:32 PM 發表

講比你聽仲有得剩既
以前就係啫,依家幾千萬算得係乜錢呀

引用:
原帖由 1968HK 於 2020-1-16 10:48 PM 發表

正常人中左頭獎,都不會四圍唱
我唔信一個都無囉

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2020-1-16 11:07 PM 發表

邊個中左六合彩頭獎周圍揚?唔怕D親戚朋友走來借錢咩?唔怕被人標參咩天才?中左六合彩當然係收埋唔講架啦!
你估70年代周街打劫咩,中左頭獎點都有人想出下位,但到今日為止一個都見唔到

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2020-1-16 11:07 PM 發表

邊個中左六合彩頭獎周圍揚?唔怕D親戚朋友走來借錢咩?唔怕被人標參咩天才?中左六合彩當然係收埋唔講架啦!
有幾L多錢,一層樓都幾千萬啦,又唔見標我心

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2020-1-16 11:12 PM 發表

我最多講比老母聽,老豆都隔層皮,費時老豆拎我d錢出去搞女人
正常頭獎都係一千萬,其實真係唔算好多錢,呢個年代亦唔可能為左一千萬綁架殺人,在facebook分享下中頭獎喜悅都無? 我有充分理由中頭獎數目做假!

馬會話2人中頭獎,佢講乜都得架啦,係咪真都無人去查

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-1-16 11:16 PM 發表

保護私隱~
依家周圍社交媒體發達,連幾時去廁所柯屎都知,歷來中頭獎既總數都唔少,一個都唔出嚟見下人,好奇怪喎。

引用:
原帖由 最愛曼聯 於 2020-1-16 11:18 PM 發表

中咗肯定低調
個個都咁低調?

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-1-16 11:23 PM 發表

我成日話。馬會唔使造馬號碼。只要造馬中獎人數。都有派玩。。
搵人check佢就話保護私隱,所以作數字並非不可能,十賭九騙不是亂說!

引用:
原帖由 apmichael 於 2020-1-17 12:15 AM 發表

記得有個南亞人中頭獎仲上咗電視,但唔知佢之後點
六合彩成45年歷史,一個中頭獎既人我都未見過,香討,fb,whatsapp,微信都無傳過,除左果個5000萬阿差之外。

仲有六合彩每期有幾多人買,740萬人每人買一注好未? 中頭獎機率1/13983816,
即係香港要多1倍人口仲要全部都買一注,才能平均每期有一人中頭獎。

而且我睇馬會得幾十間,見親都係買馬既多,根本唔多人買六合彩,同人講有兩注中,簡直天方夜談!

引用:
原帖由 apmichael 於 2020-1-17 12:41 AM 發表

電腦飛都最少兩注啦,每人點止買一注呀?
六合彩每期究竟有幾多人買?

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2020-1-17 01:17 AM 發表

你唔知家陣周街打劫咩?隔幾日就有人打劫喇,先兩日有條友部手機先比人當街當巷搶左炸,你唔係唔知掛,哥仔。
都係呢半年差左,但係六合彩45年歷史,無聽過有香港人中頭獎,真係可以收得咁埋?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]